tiistai 13. elokuuta 2013

Päivänsankarin asu


Moikka! :) Tänään on ollut ihana päivä: 13.8 eli tänään täytin 16 vuotta!! :) 
Minulla oli muuten aika perustavallinen, kiva koulupäivä: Aamulla kaksi tuntia matikkaa, sitten tunti äidinkieltä ja kaksi tuntia ruotsia. Hyppytunneilla tein matikan läksyjä, juttelin kavereiden kanssa ja söin ihanan Linnea-siskon antamia lahjoja, Pirkka suklaariisipaloja ja salmiakkia♥ Linnea kyllä osui oikeaan lahjan suhteen! Päivä sisälsi myös paljon onnitteluja ja halauksia, kiitos niistä! ;D
Koulun jälkeen olin Essin kanssa ja mummukin tuli käymään. Teimme ihanaa salaattia ja söimme kakkua. Soitin vielä Senjalle pitkän puhelun ja juttelimme niitä näitä. Toivottavasti pääsen näkemään Senjaakin pian!
Tässä (melkein) tämänpäiväinen asu ;D Siihen tuli pikku muutoksia muun muassa sen takia, että tämänpäiväiset koulukirjat painoivat varmaan tonnin (heh) ja päätin laittaa punaisen trikoopaidan, sekä vähän erilaiset sukkikset :D Tässä kuitenkin vähän asukuvia DIY - ja farkkupainotteisesta asustani.
Kengät , Converse (Anetelta lainassa)
Musta trikoohame , H&M
Valkoinen toppi , METRO
Farkkuliivi , kirppis / tuunattu leikkaamalla hihat pois sekä kloorivaalennuksilla
Farkkureppu on yksi viimeisimmist käsitöistäni. Se on tehty vanhasta hameesta.
Niittirannekorun sain synttärilahjaksi, se on tilattu Ebaysta
Hopeiset pallokorvikset , H&M
Suloinen Love-koru oli yksi voittamistani palkinnoista ihanan AnnaSophian blogiarvonnasta :)
Ajattelin tässä joku päivä taas tuunata jotain kloorilla. Jos teen jonkun kloorituunausjutun, voin postata teillekkin siitä, työvaiheita yms, jos vaan haluatte :)
 Löydätte muuten erittäin hyviä vinkkejä vaatteiden kloorivaalentamiseen täältä. Olen oppinut näistä paljon uusia juttuja, jotka eivät olisi edes tulleet mieleen aiemmin, vaikka olen jo kerran tällaista hommaa kokeillut. Tunnistin sieltä myös omat, ensikertalaisen mokani :D 
Minun pari lisättyä vinkkiä ovat ne, että kannattaa ehdottomasti tehdä tällaista kloorituunausta jossain, missä ilma vaihtuu mahdollisimman hyvin. Suosittelisin lämpimästi menemään vaikka pihalle klooraamaan, jos vain mahdollista! :) Klooratessa suojaa omat vaatteet HYVIN ja muista pestä kloorattu (vaate) huolellisesti, ennenkuin puet sen yllesi. 
Mitäs piditte asukokonaisuudesta? :)

Nyt lähden vielä viettämään tämän ihanan päivän loppuun ;D Suunnitelmaan kuuluu vähän läksyjen tekoa, jotain herkullista iltapalaa ja saatan myös nähdä yhtä ystävääni illalla, jos lähdemme käymään lenkillä. Viettäkää tekin ihana ilta, moikkaa! :)

23 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Tosi kiva asu, ihana farkkuliivi ja reppu! :)

    VastaaPoista
  2. Lempi oot niin ihana!! Oot mun idoli ♥

    VastaaPoista
  3. oikein paljon onnea !! ihana asu :) voisitko joskus tehdä postauksen siitä miten hoidat ihoasi / kuinka olet saanut sen noin hyvään kuntoon , vinkit kelpaisi ;) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! <3 Voisinpa muuten tehdäkin joku päivä, Lempin kootut vinkit! :)

      Poista
  4. Ootko veeran (merenhelmi) sisko?:)

    VastaaPoista
  5. http://swe-etnothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. oliko hauska synttäri-ilta ? :) ja onnea paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, suunnitelmat ovat yliarvostettuja, ainakin syntymäpäivänä :D Ilta oli todella mukava ja ikimuistoinen :) Kiitos paljon näin jälkikäteen<3

      Poista
  7. Kaunista ja ihanaa syntymäpäivää!!!;)

    VastaaPoista
  8. 2 päivää myöhässä tulevat onnittelut sinulle!!::))

    VastaaPoista
  9. Oooh *-* sulla on niin upeita asuja. Oon seurannut sun blogia jo pitkään ja täytyy sanoa, että tää on ehdottomasti yks lemppareista. Vaikutat tosi mukavalta ja iloiselta persoonalta. :-)

    Sun banneri on ihan huippu! Tykästyin itseasiassa niin paljon, että mulla on sulle kysymys! Nimittäin mulla kun ei ole minkäänlaista ohjelmaa kuvanmuokkauksia/tms varten, niin bannerin teko on melkeenpä mahdotonta. Siksipä mä kysyn, että olisko mahdollista kysyä sulta apua? Oon tietysti valmis maksamaan vähän vaivan palkkaa :-)

    Jos kiinnostuit missään määrin niin heitäppä meiliä mulle tai pistä kommenttia! jyonnee2@gmail.com onpi meitsin osoite.

    Vielä kerran: sä ja sun blogi ootte ihan huippukivoja! ^_^ terkuin Jonna.

    VastaaPoista