sunnuntai 18. elokuuta 2013

Hameet ovat ihania!


Moikka! :) Rentouttava viikonloppu takanapäin.. Olen nukkunut pitkään, tehnyt kouluhommia (muun muassa yhtä tosi ärsyttävää matikan tehtävää :D) sekä syönyt hyvin, -kuten aina! Mamma on tehnyt vaikka mitä ihanaa ruokaa. Tänään hän teki meille kesäkurpitsapaistosta ja tartaletteja.
Nyt esittelyssä yksi mamman tekemä kirppislöytö, maastonvihreä kellohame! Asukuvien muodossa siis..
Olen nykyään ihme hamefani, haha :D Seuraavassakin asussa taitaa olla hame.. No ei se mitään! Hame päällä olo on niin tyttömäinen. Tykkään käyttää hameita, nykyään minut näkee sellainen ylläni paljon useammin kuin ennen :)
Tänään loin tällaisen vähän syksyisemmän asun ''uuden'' hameeni ympärille. Mitäs tykkäätte asusta?
Kengät Barcelonasta (syksyn lempparit!)
H&M kellohame , kirppis
Lindex neulospaita , kirppis
Niittirannekorut , Ebay
Mustat pallokorvikset , H&M
Kynsissä minulla on yhtä lempparilakoistani: Lumene, (18, Farewells / Hyvästit) Rakastan tällaista viininpunaista!

Nyt hiivin tästä nukkumaan. On nimittäin inhottavaa olla koulussa, jos on nukkunut edellisenä yönä liian vähän ja silmät koko ajan meinaavat ummistua kiinni oppitunneilla :D Huomenna onkin aika pitkä päivä koulussa, 9-16. Heippa, palaillaan taas!<3

18 kommenttia:

  1. Suosittelisin leikkaamaan otsatukan, saat sen avulla noi otsan näpyt piiloon ja sopis varmasti sulle todella hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei älä leikkaa otsatukkaa! Se just pahentaa näppyjä sillä ostatukka peittäisi otsan, eikä saisi niin paljon happea! Itse tein tämän saman virheen vuosia sitten koska mulle oli sanottu sen muka toimivan mutta toisin kävi.

      Poista
    2. Miksi niitä näppyjä pitäisi peittää, anonyymiäkö ne niin kovasti vaivaavat? Oot nätti Lempi! :)

      Poista
    3. Samaa mieltä nennan kanssa! Miksi niitä näppyjä pitäisi peittää!? :)

      Poista
    4. eihän lempillä edes ole paljon näppyjä otsassa :) ja mäkin tein sen virheen että leikkasin aikoinaa otsatukan, ja otsa meni heti pahempaan kuntoon :/

      Poista
    5. En tarkoittanut kommentiani mitenkään pahalla, mutta niin kaikki sen tuntuvat ottavan :/
      Nenna: eivät ne minua mitään vaivaa, mutta kysyin koska itse tuon ikäisenä olisin ollut kiitollinen tällaisesta vinkistä. Miksi näppyjä pitää peittää, en tiedä mutta niin ihmiset niitä tuppaavat peittelemään :) Nykyajan vinksahtaneiden kauneuskäsitysten takia, kait.
      Itse kun pari kuukautta sitten leikkasin otsiksen niin ensin otsan näpyt menivät piiloon, oletettavasti, ja nyt niitä ei edes ole - kahta-kolmea hassua lukuunottamatta. Minun tilanteeni siis parani, plus sain ihanan uuden lookin :) Uskoisin, että otsis pukisi Lempiä todella hyvin!
      Se minua kiinnostaa kun ano 22.55 sanoi, ettei otsa saisi happea otsatukan takaa, siis eihän siihen mitään pöheikköä kasata.. Eivät hiukset hapensaantia blokkaa. Siitä olen kuullut, että jos otsatukan kanssa lutrailee muotoilutuotteilla eikä muista pestä vaan rasvainen letti roikkuu naamalla, niin silloin (luonnollisestikin) otsalle syntyy epäpuhtauksia. Kuitenkin, ohut ja puhdas otsatukka ei otsan näppytilannetta pahenna! :)
      -Ano 22.07

      Poista
    6. Moikka! :)
      Minulla on itseasiassa ollutkin otsatukka joskus, mutta päätin kasvattaa sen pois :) Otsatukka olisi kyllä ihana, mutta suurimmaksi ongelmaksi osottautui se, että minulla on otsan kohdalla hiusrajassa todella vahvat kierteet. Otsahiukset siis ikään kuin ''jakaantuivat'' keskeltä kahteen osaan, ja siihen keskelle jäi aina sellainen hassu rako :D Enhän minä siitä silloin pienempänä paljoa välittänyt, mutta nyt kun ajattelen, niin pidän tukan mielummin tällaisena tasapitkänä. Minulla otsatukka nimittäin vaatisi todella runsasta lämpökäsittelyä sekä muotoilutuotteita, että se pysyisi ''aloillaan'' :D

      Poista
    7. ps. kiitos paljon kommentteistanne! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Anissa! :) Se oli kyllä hyvä löytö :)

      Poista
  3. Lookin so classy girl ! You're so DIY

    VastaaPoista
  4. ihana hame ja sopii ihan täydellisesti sulle! :)

    VastaaPoista
  5. SIis Lempi! Onko tossa mun pikkusisko!! <3 ;) Näytät TODELLA kauniilta ja upealta! Ihanalta näyttävät sun hiuksetkin ja niin kivannäköinen asu noissa kuvissa! Vau Lempi!

    Ps. Millä kameralla otitte nämä asukuvat muuten? Kauniit sävyt kuvissa, hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitoksia Veera<3 :)
      Nämä on otettu mamman olympuksella. Tosin unohdin vaihtaa oikeanlaisen objektiivin ;D

      Poista
  6. Hei, mulla meno jo ajatukset sekaisin, mut aloititko jo lukion vai menitkö tänä syksynä 9.luokalle? :)

    VastaaPoista