lauantai 27. heinäkuuta 2013

Hellepäivän asu


Moikka! :) On ollut niin ihana päivä, lämpöä, hyvää seuraa ja herkullista ruokaa :)
Olen nykyään niin rakastunut hameisiin! Tänä kesänä olen sujauttanut ylleni hameen aina, kun keli on sen ''sallinut'' :D Mamma löysi minulle yhden ihanan (maastonvihreän) kellohameen kirppikseltä. Olen jo suunnitellut asun sen kaveriksi. Olen nyt jotenkin todella inspiroitunut kaikesta vaatteisiin liittyvästä, hih ;D
Tällä asulla kävin kaupungilla tänään :) Tällä kertaa ylläni oli vihreä kukkahame, joka löytyi kirppikseltä. Se on tosi mukava päällä, ja sellainen ihanan kevyt näillä hellelukemilla.

Converse All Star , tukkuliike Metro
Zara kukkahame , kirppis
Toppi , H&M
Omenakoru on itse tekemäni
Hopeiset pallokorvikset , H&M
Rannekorut olen saanut tuliaiseksi ystäviltäni 
(ylin Ilonalta Barcelonasta ja kaksi muuta ovat Isabellan tuomia, Italian matkalta.)
Luottokengät! :D

Ja lopuksi vielä pari kaupungilta otettua kuvaa. Huomaatteko, kuka tarttui (kysymättä) matkaani? ;D
Sudenkorentohan se siinä! Se seurasi minua aluksi hetken lentäen, ja sitten tarttui hameenhelmaani. Eikä muuten meinannut millään päästää irti :D

ps. Niitä lupailemiani kuvia viime viikonlopulta tulossa aivan pian!
Nyt lähdemme pilkkomaan erilaisia hedelmiä, ja herkkuttelemaan vähän launtain kunniaksi ;) heippahei!

23 kommenttia:

  1. En löytänyt enää sitä sun kirpputori pöytä postausta, mutta ajattelin vaan kysyä kun olen itsekkin varmaan viemässä sinne Mirvan kirppikselle vaatteita niin saitko myytyä siellä omasi ? Oliko siis kannatusta viedä sinne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Vastasin kommenttiisi ''Perjantain simppeli asu ja kuulumisia'' -postauksessa :) Suuntaahan siis sinne! :)

      Poista
  2. Ihana Lempi! :) Ois muuten kiva, jos tekisit postauksen johon sun lukijat vois linkkailla blogejaan ja valitset niistä parhaat. Jos sulla on aikaa tietenkin!

    Tuo kaulakoru on ihan ylisöpö :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä ihana<3
      Hei olen ajatellutkin juuri tuollaisen postauksen tekemistä! :D Olisi kiva löytää uusia luettavia blogeja. Olisi myös mielenkiintoista päästä näkemään lukijoideni blogeja. Vähän kuin saada tietää että ''ketä te olette'', jotka luette blogiani ;D

      Poista
  3. Itse kävin siellä yksi päivä ja oli aika paljon porukkaa ostamassa siellä, kaikki oli löytänyt jtain ja itsekin löysin housut, paidan ja ihanan repun, joten luulen että se kannattaa mutta tosiaan kävin vain siellä joten en tiedä meneekö kaikkien vaatteet ym siellä kaupaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :) Tietenkin riippuu paljon siitä, millaista vaatetta myy (ja millä hinnoilla.) Mutta kyllä ainakin minusta tuntui että vaatteet menivät hyvin ja aika nopeastikin kaupaksi :)

      Poista
  4. Lempi mikä kaunotar olet! :) ihania kuvia ja tyttömäinen hame sinulla. <3 Tulen kotiin muuten ensi viikolla sen tähystyksen jälkeen, jänittää ihan kauheasti se! Mutta otetaanko ensi viikolla paljon kuvia? Mulla on sulle yksi salaisuus, jonka kerron kotona, hih! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpäs olet<3 :) Säkin laitoit ihania asukuvia! :) Tervetuloa tänne kotiin ja otetaan vaan lots of pictures! :) Pääset auttamaan mua Paavon pesussa, hehe.. UUUUuu salaisuuksia ;) :D

      Poista
  5. Ihana asu! Toi hame on niin piristävä ja kaunis! :) Ja just söpön väriset conssit! Muutenkin ihania asuja tässä viime aikoina oot postaillu :) Ja oikein paljon onnea siitä indiedays yhteistyöstä, oot sen kyllä ansainnu, sun blogis on uskomattoman ihana! :) <3 Oot kyllä niin taitava käsistäs, että pakko olla kateellinen. Kaikki noi sun upeet vaatetuunaukset on niin hienoja, että ostaisin kyllä noi housut heti kaupasta! :) Ja hyvä idea se niittivyön hyväksikäyttö :) Kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Miriam<3 :) Hih, olin tosi yllättynyt ja iloinen siitä! :) Kiitos vielä ihanasta kommenttistasi!! :)

      Poista
  6. Moikka!
    Ulkona on ollut nyt taas pitkästä aikaa oikein lämmintä. Mä en vaan vo oikein olla ulkona, kun pujo kukkii niin mä tietnkin allergisoin jne... Mutta äiti hakee allergiakääkettä niin eiköhän se siitä. Toisun asu on niin ihana. Voikun olis itell'äki :))) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :( Toivottavasti allergiasi vähän helpottaa :) Kiitos paljon<3

      Poista
  7. Sudenkorennot on pelottavia... :D

    VastaaPoista
  8. Tosi sulonen hame :3 Sun mamma löytää aina tosi kivoja vaatteita sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri!:) Mammma on kyllä semmoinen löytöhaukka ;D Itsellänikin on vielä paljon opittavaa, haha :D

      Poista
  9. ihanan tyttömäinen kesäasu! noi vaaleenpunaset converset kruunaa kokonaisuuden =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Vaaleanpunaisia converseja tulee harvemmin käytettyä kuin sellaisia ''tavallisemman'' värisiä mutta ne ovat kyllä kieltämättä söpön väriset :)

      Poista
  10. Kiitos paljon Roosa oot ite ihana ja suloinen <3 :)

    VastaaPoista