tiistai 7. toukokuuta 2013

Viime vuonna tällä viikolla..


Paavo oli söpö (kuten aina)..
Söin karkkia (jonkin verran enemmän kuin nykyään :D)..
Olin tanssiesityksissä..
..tällä viikolla meillä on siis taas kevätnäytös 1. Sama paikka, sama aika..

Jouduin tehdä monta nutturaa..
Olin aika hilpeä..
Tutustuin myös paremmin tanssikavereihini..
Ihmettelin minua vuotta vanhemman ystäväni kirjasta, miten kukaan voi ymmärtää 9. luokan geenibiologian salaperäisestä koodikielestä yhtikäs mitään..
No, nyt minäkin ymmärrän..
Hiukseni olivat aika pitkät..

Veera ja Anette olivat yhtä kauniita kuin nykyäänkin..
Kynteni olivat vähän oudon malliset..
Lenkkeilin paljon..
Olin upean joukkueen voimin NouHädän suomenmestaruuskilpailussa..
Voisin tehdä siitä teille vaikka ihan erillisen postauksen, se oli nimittäin koko 9 vuotisen kouluopiskelun paras kokemus! :D

Tulipa jotenkin erikoinen olo, kun selaili tasan vuosi takaperin otettuja kuvia ja tekemiäni postauksia. Yksi vuosi menee kyllä todella nopeasti. Muistan yhä viime vuoden kevätnäytökset, NouHätä -kilpailun, ilot, surut.. Muistan jopa, millaisia asioita ajattelin tasan vuosi sitten.
Nyt todella ollaan yläasteen loppusuoralla. Enää tasan 2 koetta, ja sitten kaikki on tehty. Sen lisäksi meillä on eräänlainen ''projektityö'' josta kerron teille varmasti lisää, kun se tulee ajankohtaiseksi.
Tänään minulla on kaksi tanssituntia. Kun tulen kotiin, ei onneksi tarvitse lukea yhteenkään kokeeseen! Jotenkin ihan luksusta tähän aikaan vuodesta. Huomenna alkaakin jo viikonloppu. Ihanaa, mutta pelottavaa :D Ensimmäinen näytös on nimittäin tänä viikonloppuna..

9 kommenttia:

 1. milloin vastaat loppuihin kysymyksiin? :)

  VastaaPoista
 2. NouHätä kilpailusta olisi todella mukava saada erillinen postaus! Meillä oli tämä sama kilpailu aika vasta ja meidän ryhmä oli koulumme paras :)

  VastaaPoista
 3. Joo tee Nou Hädästä!! :) Meidän joukkueemme oli myös viime vuonna ihan loppukilpailussa asti, ja ihan hyvin sijoituttiin. Se oli kyllä mahtava kokemus, hauskaa oli! Muistan tuon kuvan rastin oikein hyvin. Se oli ensimmäinen rastimme ja jännitys oli kamala.. :D sitten alkoi vielä satamaankin ihan kaatamalla, joten siinä sitten kastuttiin ja oltiin märkiä koko loppu kilpailu..
  P.s. näin sinut siellä!! ;)

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia <3
  ja ah... geenibiologiaa :3

  VastaaPoista
 5. Vautsi ihan sika mahtava postaus !!! Tuskin maltan odottaa tämän vuoden näytöskuvia, olet niin hyvä tanssimaan ! :)

  VastaaPoista
 6. millon teet sen teidän kodin esittelyn,odotan innolla! :)

  VastaaPoista
 7. Huhuuu, vastaatko kommentteihin? Millon loput kysymyspostauksen vastaukseeet??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on juuri nyt meneillään kaksi oikeastaan koko vuoden kiireisintä viikkoa, joten olen pahoillani, mutta en ehdi tehdä blogia juuri nyt. Vastailen kyllä loppuihinkin kysymyksiin ja kommentteihinne, kun minulla on taas hetki aikaa istahtaa tietokoneelle ja keskittyä blogiin :)

   Poista