sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ready to go!


Heips! :) Lähden taas kohta illan tanssinäytöksiin. Aneten vinkeillä ja avulla tein tavallista tummemman silmämeikin itselleni päivän esityksiä varten.
Kuva otettu eilen, mutta tänään minulla on hyvin samantyyppinen meikki. Nyt se on vielä vähän kevyempi. Paikan päällä sitten vahvistan meikkiä niin, että siitä tulee ihan ''lavakelpoinen.''
Kävimme tänään mummolassa aamulla. Pääsin ensi kertaa näkemään kummitätini pientä tyttövauvaa, jolle virkatut tossut esittelinkin teille aiemmin. Ne kävivät pienelle täydellisesti. Tosin virtaa pikkuisella oli heti päiväunien jälkeen niin paljon, etteivät tossut meinanneet oikein pysyä jaloissa hetkeä kauempaa, vaan hän potki ne heti pois ;D
Kummitädin vauva

19 kommenttia:

  1. Kaunis Lempi<3 Ja upea meikki, vaikka itse sanonkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anette, sä olet kyllä niin mestari<3 ;D

      Poista
  2. wau, tosi kaunis tuo toka kuva! <3 ja suloiset tossut (:

    VastaaPoista
  3. Siis sun silmät !! Aivan kuin kuningatar myrskyllä :)) oot kyllä kaunis! Positiivista energiaa näytöksiin! <3

    VastaaPoista
  4. Söpöt tohvelit pienellä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 :) Ne käyvät hänelle niin mainiosti<3

      Poista
  5. Wau mitkä meikit! Ihanat luomivärit <3

    VastaaPoista
  6. menetkö kesällä kesätöihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vieläkään täysin varma. Saa nähdä, menenkö erääseen liikkeeseen töihin. Asiasta on ollut vähän puhetta keväällä :) Tämän kesän tärkein ''suunnitelma'' on kuitenkin rentoutua ja ottaa ilo irti, että jaksan ahertaa taas syksyllä :)

      Poista
  7. Ihan super suloinen blogi sulla!
    Lueskelin sun vanhempia postauksia, ja kiinnostuin siitä palashampoosta josta olit kirjottanut. Mulla on paljon tukkaa, ja pitkällisen kasvatusprosessin jälkeen hiukset yltää jo ristiselkään. Mulla on joskus ollut ton tyyppinen shampoo muistaakseni Lushista, ja sen kanssa oli ihan mahdotonta pestä tällasta hiusmäärää. Kirjotit kuitenkin että toi palashampoo vaahtoa tosi hyvin, joten osaatko yhtään arvioida toimisko se vähän isommallekin hiusmäärälle? Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Monet ovat kertoneet Lushin palan olevan hyvin samantyyppinen, kuin Flow -shampoopala. Minulla ei taida olla ketään pitkä/paksutukkaista tuttua, joka olisi kokeillut Flow-shampoopalaa. Epäilen kuitenkin, että jos sinulla on hankaluuksia pestä Lushin palalla, voi myös Flow-pala kulua erittäin nopeasti käytössä, vaikka se vaahtoaakin suhteellisen hyvin.

      Poista
  8. Voisiko mielestäsi kenestä tahansa tulla balettitanssija jos vain intoa ja sisua löytyy? Olen 14-vuotias ja notkea kuin näkkileipä, eikä minulla ole aiempaa kokemusta tanssista. Tai no hiphoppia harrastin vähän aikaa. Voisiko esim. minusta tulla joskus balleriina? Jos alkaisin kotona venytellä ja urheilla ja kesänjälkeen menisin jonnekkin balettitunneille.. Onnistuisikohan? Tee joskus balettivideo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.s. Asun ihan lähellä sinun paikkakuntaasi:)

      Poista
    2. Korjaan iän, täytin eilen 15:D T. Samainen ano :D

      Poista
    3. Baletti on erittäin hyvä harrastus! :) Se kehittää lukuisia taitoja, kuten esimerkiksi kehonhallintaa, rytmitajua ja jopa toisten huomioon ottamista. Baletissa riittää aina haastetta, mutta on ihanaa huomata, kuinka itse kehittyy. Minulla baletin, ja ylipäätänsä tanssin harrastaminen on kohentanut itsetuntoa sekä yleiskuntoa ja lisäksi olen löytänyt paljon upeita ystäviä tunneilta. Tanssitunnit ovat ihana vastapaino kiireiselle kouluarjelle ja pänttäämiselle. Tunneilla stressi ja muut ikävät jutut unohtuvat aivan kokonaan!
      Oikeaksi ammattiballeriinaksi pääseminen kuitenkin vaatisi todella paljon: Tietynlaisen vartalon rakenteen, erittäin kestävät nivelet yms. sekä tietenkin aivan hurjan määrän harjoittelua, joka pitäisi aloittaa mahdollisimman nuorena.
      Sinulla on ihailtavan paljon motivaatiota ja innostusta balettia kohtaan. Suunnitelmasi kuulostaa todella hyvältä! Oli kyse mistä tahansa tanssilajista, venyvyys, hyvä peruskunto ja ennenkaikkea innostus lajia kohtaan ovat avain kehittymiseen.
      Käyhän ainakin kokeilemassa balettia, voit löytää siitä upean harrastuksen! :)

      Poista
  9. Moi! Oon pari kertaa lueskellu tätä sun blogii, ja taisitpa saada uuden epävirallisen seuraajan :) Oon muutenkin nähnyt sua tanssiesityksissä ja aina oot hymy suussa. Oot tosi hyvä tanssiin ja muutenkin sun asenne elämään on niin positiivinen ja sulla on niin hyvä itseluottamus, et mä oikein kadehdin sua! T: Keskitasolle siirtyvä jazzilainen :) PS. Oikein hyvää kesää sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos ihanasta kommenttistasi! <3 :) Ihanaa, aurinkoista ja rentouttavaa kesää myös sinulle!

      Poista