keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kengät ja laukku ne yhteen sopii


Hei taas! :) Minulla on ollut jälleen rauhallinen vapaapäivä. Tein vaatekaappini kevätsiivouksen, inspiroiduin taas vaikka mistä kivoista käsityöjutuista, joita haluan toteuttaa niin pian kuin mahdollista! Aneten kanssa stailasimme minulle tulevan kevätjuhlalookin. En nimittäin aio ostaa mitään uutta mekkoa tai kenkiä, koska meiltä kotoa löytyy vaikka mitä, kun vaan jaksaa kärsivällisesti sovitella ja yhdistellä ;D
Tänään teimme Aneten kanssa gluteenittomia munkkeja. Niistä tuli vähän oudon näköisiä, koska taikinan koostumus ei ihan osunut nappiin, mutta ne maistuivat hyviltä :)
Viime viikonloppuna otimme vähän kuvia asusta, joka pääsi ylleni heti maanantaina (tosin hieman eri asusteilla somistettuna..) 
Sain tämän käsinmaalatun sormuksen lahjaksi :) Se on mielestäni todella kaunis.

Globe hope -kengät sain lahjaksi Virpiltä, Katriinan kaupalta
Farkut , H&M
Vyön sain Anetelta
H&M ruutupaita , kirppis
Globe Hope -laukun sain viime vuonna Nou Hätä -kilpailun aluekarsinnasta
Korvikset , H&M
Sormuksen sain Virpiltä

Ja hiukset auki..
Laukku ja kengät toimivat mainiosti yhdessä :)
Olen jotenkin ihan hurahtanut tällaiseen maastonvihreään. Suunnitteilla on ainakin yksi kiva maastonvihreä käsityöjuttu (joka on vähän samaa kategoriaa näiden Globe Hope -laukun ja kenkien kanssa.) 
Voi loma, tule pian niin pääsen ompelemaan oikein ajan kanssa! :D

18 kommenttia:

  1. en viking från norge1. toukokuuta 2013 klo 20.26

    Luonto kaunistuu, niin sinäkin <3 koko ajan vaan, vaikka aina oot ollut kaunis jos ymmärrät mitä tarkoitan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Sinäkin olet varsinainen kaunokainen, ja sen kuin vaan kaunistut! :)

      Poista
  2. Hei Lempi ja ihana postaus <3 :)

    Olet kyllä hurjan kaunis <3 Ps. Jättäkää mulle yks munkki kun tuun kotiin, nii se odottaa siellä !! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera<3 Laitoin sulle talteen pari. Toivottavasti ne vaan on siellä sitten kun tuut :D Tiedät kyllä, miten käy meidän kaapeissa lojuville herkuille :D

      Poista
  3. Ihania kuvia! Oot niin kaunis ja sun iho on tosi hyvässä kunnossa :) Miten sait sen noin hyvään kuntoon kun sullahan oli joku aika sitte n huonommassa kunnossa? Kun itselläkin on vähän ongelmia tän naaman kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Vielä ennen joulua ihoni oli huomattavasti huonommassa kunnossa. Pitkäaikaisten vatsavaivojen takia, koulun terveydenhoitajan kanssa päätimme, että kokeilen gluteenitonta ruokavaliota. Vatsa on ollut siitä saakka paljon parempi, turvotus hävinnyt ym ja kaupanpäälliseksi ihon kunto parani huomattavasti! :D
      Tietenkin riippuu todella paljon ihmisestä, mikä ihoon auttaa. Minulla kuitenkin gluteeniton ruokavalio toi avun moniin vaivoihin -ihoon mukaanlukien.
      Sen lisäksi, että olen siirtynyt gluteenittomaan ruokavalioon, olen skarpannut paljon vedenjuonnin kanssa. Juon nykyään paljon enemmän vettä kuin ennen. Aina, kun teen läksyjä, otan ison pullollisen vettä viereeni ja juon sen kokonaan. (Nytkin siemailen vettä kirjoittaessani tätä viestiä :D) Vesi vaikuttaa ihon kuntoon positiivisesti jopa parissa päivässä.
      Koska en syö vehnää, olen luonnollisesti jättänyt ruokavaliostani pois kaikenlaiset ''sokeripommit'' mm. pullat, vaalean leivän, keksit.. jotka eivät ole kenellekkään hyväksi. Uskon sillä olevan suuri merkitys ihon kunnossa. Olen vähentänyt paljon karkin, suklaan -ja muiden epäterveellisten herkkujen syöntiä, koska olen huomannut, että jo puolikas suklaalevy aiheuttaa paljon finnejä kasvoihin. Surullinen tosiasia.. :D Olen vaihtanut maitosuklaan pikkuhiljaa kokonaan tummaan suklaaseen. Maitosuklaassa on nimittäin todella paljon sokeria.
      Nykyään teen viikonloppuisin itse gluteenittomia, vähäsokerisia leivoksia tai syön erilaisia hedelmiä. Ne ovat huomattavasti parempi vaihtoehto epäterveellisille herkuille, jotka ovat monelle tavallaan automaattisesti ''jotain hyvää,'' mikä kuuluu viikonloppuun.
      Tietenkin myös riittävä yöuni ja liikunta vaikuttaa ihoon. Monet kertovat stressin lisäävän finnejä, ja se varmasti pitää paikkansa.
      Ihon kunto on monien tekijöiden summa :) Toivottavasti saat helpotusta iho-onglemiisi! <3

      Poista
    2. Kiitos paljon vinkeistä! En tiedä pystynkö herkkujen määrää vähentämään vähentämään kun tällainen herkkusuu olen, vaikka syönkin herkkuja yleensä vain viikonloppuisin :D Mutta veden juontia voisin kokeilla! :)

      Poista
    3. Olepa hyvä<3 Hyvä että edes jonkun vinkin löysit ;D Kokeilehan ihmeessä! :)

      Poista
  4. ^kompaten edellistä kommenttia, kuinka kauan olet nyt syönyt gluteenitonta ruokaa? Näyttää oikeasti auttavan ihoon! Ihosi on niin hyvässä kunnossa ja olet niin kaunis :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen syönyt gluteenitonta ruokaa tammikuun lopusta saakka :)
      Kiitos todella paljon, olet herttainen :)

      Poista
  5. Milloin vastaat aiempien postausten kommentteihin?

    VastaaPoista
  6. kauan sul kesti et gluteeniton ruokavalio alkoi tuottaa näkyvää tulosta? oliko pahenemisvaihetta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vatsa alkoi toimia paremmin jo viikon tai parin jälkeen, ja olo tuntui muutenkin paremmalta todella pian.
      Ihon kunto alkoi olla parempaan päin 2-3 viikon kuluttua. Tietenkin sen kunnon paraneminen on ollut vähän pientä ylä -ja alamäkeä koko ajan: Matkan varrella olen muuttanut monia ''tapojani'', etenkin herkkujen suhteen, (tsekkaa kirjoittamani pitkä vastaus toiselle anonyymille..)
      Jokatapauksessa, onhan ihoni nyt jo ihan erinäköinen, kuin esimerkiksi ennen joulua :) Tärkeintähän on ollut tietenkin se, että vatsavaivat ovat hävinneet, mutta olen myös todella onnellinen, kun sellaisien isojen, kipeiden näppyjen tulo on loppunut lähes kokonaan. Tietenkin aina välillä niitäkin tulee, mutta paljon harvemmin: Ennen kipeitä näppyjä saattoi tulla päivittäin, kun nyt niitä tulee keskimäärin muutaman kerran kuussa.

      Poista
  7. tää siun blogi on ihana!! niin ja meilläkin on muuten bishon frice (kirjotetaanko se noin?:DD) ja sen nimi on lempi :DD :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! :) Haha, aika hyvä yhteensattuma! :D Annahan Lempille pusu puolestani<3

      Poista
  8. Hoikkelis moikkelis :)
    Kivaa tyyliä vaatteissa ja olet näemmä saanut teini näppyjäkin vähennettyä.
    Hieno juttu! :D
    Mikä sinusta suurin tekijä tälle, vai tekeekö ikäsi tehtävänsä ja teinivaivat jäävät pikkuhiljaa jälkeesi?

    Muuten blogisi on "fiksuin" kolmesta jos verrataan siskosi ja aneten blogeihin! :D
    Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos paljon! :D Luulen että suurin tekijä näppyjen vähenemiseen on ollut oikeanlaisen ruokavalion löytäminen :) Toki meidän suvussa on useammalla naisella (ja miehelläkin) ollut iho-ongelmia nuorena. Ne ovat kuitenkin yleensä jääneet pikkuhiljaa pois, kun ''teinivuodet'' on ohitettu :D
      Mukavaa kevättä ja kesää myös sinulle! :)

      Poista