keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kivoja kirppislöytöjä!


Moikka taas! :) Pikkujärkkärini on ollut huollossa jo jonkin aikaa, ja Veera on vienyt mukanaan oman kameransa. Toivottavasti kamerani tulee pian takaisin, sillä muuten en voi oikein ottaa kuvia ja tehdä uusia blogijuttuja :/
..Tosin kysymyspostauksen vastaukset voisin kirjoittella teille tässä joku päivä, ja pari '' puolivalmiina roikkuvaa'' luonnosta kirjoitella loppuun :)
Tänään koulussa meille pidettiin infotilaisuus tämän kevään ysien projektityöstä joka ei enää ole ihan tavallinen projektityö. Työhön pitää jollain tapaa liittää yrittäjyys, ja se tekee siitä hieman haastavamman: Työvaiheita ja tekemistä tulee aika paljon lisää. Koko tilaisuuden ajan kehittelin omaa ideaani mielessäni, siitä tulee varmasti tosi kiva, jos vain jaksan toteuttaa sen, haha :D Tänään minulla oli kaksi koetta, ne menivät tosi hyvin. Tuntuu, että tässä vaiheessa kevättä alkaa into opiskelun suhteen vähän lopahtaa, mutta vielä vähän aikaa pitäisi jaksaa! Hyvin tehty työ kuitenkin palkitsee aina, monella tapaa :)
Päätin tehdä teille tällaisen kirppislöytö -postauksen. Kuvat ovat todella heikkolaatuisia, koska ne on otettu pienellä kameralla. Suurin osa löydöistä on mamman tekemiä. Mamma aina löytää kirppikseltä vaikka mitä kivaa, minulla on vielä paljon opittavaa sen suhteen. Hän on oikea laatulöytö -haukka, katsokaa vaikka: 
Ihanan pinkki adidaksen huppari hopeisella tekstillä, aivan kuin uusi! Olin jo kerran aikeissa ostaa tällaisen uutena, onneksi en ostanut. Hintaa hupparilla oli 1 euro! Hihojen resori on ihanan pehmeä, joten hihoja voi pitää pitkänä, tai kääräistä vähän rypyille halutessa.
Nike Dry Fit -caprihousut urheiluun. Nämäkin ovat todella kivat! Housut olivat 3 euroa Katriinan kirppikseltä, ja nämäkin ovat aivan kuin uudet.
2 H&M kauluspaitaa kesäksi, 1 euro/kpl. Paidat ovat mukavan ohutta kangasta, ja tykkään tosi paljon pinkin paidan liukuvärjäyksestä. Ajattelin, että kiinnitän pinkkiin paitaan ehkä vähän niittejä, niin siitä tulisi vielä kivempi!
No yksi minunkin tekemä löytö Katriinan kirppikseltä, vihreäsävyinen kukkapaita, 1 euro :)
Reebokin juoksuhousut, 3 euroa..
..ja reebokin huippuhyvät goretex -kengät. Nyt, kun lumet ja jäät ovat sulaneet, alan taas juosta Paavon kanssa lenkillä. Se on aina niin mukavaa, kun huomaa, miten kunto paranee säännöllisten juoksulenkkien myötä. Kengillä oli hintaa 3 euroa.
Ja yksi poikien t-paita, 1,5 euroa. Tällaiset isot t-paidat ovat tosi kivoja nykytanssissa, kun ovat niin mukavia päällä ja hihat peittävät olkapäät, niin ei tule mustelmia. Tämä on päässyt päälleni kerran myös street -tunnille. Haha, tuli ainakin oikeanlainen fiilis tanssiessa, kun oli tällainen jättipaita :D

Näiden lisäksi viime aikoina on löytynyt myös kahdet kivat farkut, ne näette sitten tulevissa asukuvissa. Mamma löysi myös kivan valkoisen palmikko -neulepaidan. Olen jo miettinyt valmiiksi, millaisen asun luon sen ympärille, kunhan vain kelit vähän lämpenevät.
Tietenkään kaikki näistä jutuista ei ole löytynyt yhdellä kertaa. Kirppiksissä onkin juuri se juju, että niissä pitää käydä useamman kerran. Kivat löydöt eivät kävele vastaan, ne on itse pengottava ja löydettävä. Kuten aina, harjoitus tekee mestarin, myös kirppiskiertelyssä. En minäkään vielä ole oppinut ihan niin hyväksi kiertelijäksi, kuin mamma, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..
Ei minulla muuta tällä kertaa, taidan tästä lähteä tekemään läksyjä ja muita juttuja, heippa! :)

24 kommenttia:

  1. Onpa kivoja löytöjä! Ihana tuo pinkki liukuvärjätty kesäpaita! Voi kun olisi hieman lähempänä hyviä kirppiksiää..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :) Se oli kyllä minunkin mieleeni. Ajattelin vaan vähän tuunata sitä joku päivä ;D
      Jos teidän läheltä ei löydy kirppiksiä, niin muistahan viimeistään kesällä käydä aina välillä kirppiskierroksella. Jos menet suurempaan kaupunkiin, tai ylipäätänsä johonkin missä tiedät olevan kirppiksiä, niin käyhän kiertelemässä. Netistä ainakin löytyy tietoja todella useiden kaupunkien kirppiksistä (kuinka monta niitä on, minkä nimisiä, mikä osoite ym)
      Mielestäni kannattaa aina yhdellä kertaa kierrellä mahdollisimman useilla kirppiksillä, eikä tyytyä vain yhteen :D

      Poista
    2. Ylihuomenna olen kaverin kanssa menossa sellaiseen kirppistapahtumaan, toivottavasti löydetään kaikkea kivaa :) Kesällä ajattelin myös käydä kirppiksillä mummon kanssa :D Saisi tämän koulun vaan ensin alta pois (;

      Poista
    3. http://iida-tavallisentytonelamaa.blogspot.fi/ Käytiin tosiaan Ruotsissa siellä kirppistapahtumassa ja tuolla pari löytöä, myöhemmin tulossa lisää :)

      Poista
  2. Mistä kirppiksistä yleensä löydät hyviä vaatteita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn usein Äänekosken itsepalvelukirppiksellä. Joskus kiertelen kirppiksiä Jyväskylässä. Siellä käyn yleensä keskustan Centrum -kirppiksellä ja kierrätyskeskuksissa.

      Poista
  3. Siis hiuke löysit halvalla! Löytäsinpä mäki noin kivoi vaatteit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huolellista ja perusteellista penkomista, niin varmasti jotain kivaa löytyy, ainakin aina välillä ;D

      Poista
  4. Oi ihana postaus Lempiseni<3 Ja anteeksi kun olin vienyt sen ison järkkärin, en muistanut ollenkaan, että eihän teillä ole sitten hyvää kameraa siellä kotona. :( Mutta noi oli kuitenkin hyvät kuvat ja ootte tehneet kyllä ihan huippuhyviä löytöjä. Toi huppari on oikeesti ihana pirteän ja kivan värinen! Ja muutenkin upeita löytöjä. Kun muutan Tampereelle ensi kuussa, alan innoissani käymään Tampereen kirppiksillä, toivottavasti teen sieltä hyviä löytöjä. Tuun perjantaina kotiin, viekää Paavokoiraa ahkerasti lenkille, hän varmasti tykkää nyt lenkkeilä kun on näin lämpöiset kevätilmatkin. Rakkaat terveiset!<33

    Ps. Lempi! Mulla on huomenna mahatähystys ja arvaa jännittääkö! :(

    Mutta ihanaa iltaa ja Linnealle terveiset, että todella hienosti oli mennyt hänen kokeensa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Ei se haitannut mitään :)
      Jooo! Sitte mä tuun sun luo ja käydään yhdessä ;) Samoin<3

      Poista
  5. Tosi kivoja juttuja oot löytäny kirppikseltä ja tosi halvalla!! Rakastuin noihin niken housuihin:) Mikä siinä sun kamerassa on vikana? :/ munkin kamera on huollossa :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aino! Ne on kyllä aika kivat :)
      Mun kamerassa on se videotoiminto, niin ne videot oudosti rätisi ja värit heitteli, aina kun ne laittoi koneelle :( Mutta nyt kamera on tullut huollosta. Täytyy siis testata pian, toimivatko videot nyt kun se on huollettu. Toivottavasti toimii :)

      Poista
  6. Mahtavia löytöjä :) Itekki ku jaksais ettiä kirppareilta enemmä.. -katsu

    VastaaPoista
  7. Siistejä löytöjä!! Voi kunpa itsekin löytäisin tuollaisia. Yleensä löydän kirppareilta sellaista ällöttävää kamaa joka on rikki ja likaista ja rähjäistä. Välillä sitä pysähtyy miettimään: " kuka tätä tuodessaan kuvitteli, että kukaan haluaisi ostaa tämän ;D"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Mietin monesti ihan samaa :D Se onkin mielestäni suurin haaste kirppiksiä penkoessa -erottaa ja ''poimia'' hyvät tavarat ja vaatteet huonojen joukosta :) Välillä se tuntuu niin vaikealta, että alkaa turhauttaa :D

      Poista
  8. kivoja juttuja :) ! kuuluuks noi punaset niket myös noihin capreihin ? vai onks ne ninku hipsterit ja erijuttua sit ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on housujen resori, eli kiinni housuissa :)

      Poista
  9. Ruotsissa on tämän kuun lopussa aika iso kirppistapahtuma :) ootko kuullut siitä, tai oletko mahdollisesti menossa sinne? Itse en pääse, kun ei ole kyytiä. Toki sinne on ilmeisesti jotain reissujakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa kivalta, en olekaan koskaan kuullut aiemmin :) En ole ainakaan näillä näkymin menossa. Täytyy katsoa, jos joskus pääsisi osallistumaan tuon kaltaiseen tapahtumaan :)

      Poista
  10. Millon vastaat kysymyksiiiin?

    VastaaPoista
  11. Ihania löytöjä! Tuo kukkapaita on tosi ihana. :)

    VastaaPoista