torstai 25. huhtikuuta 2013

Hyvän päivän asu


Moikka! Jes, viikko taas pian ohi :D Tänään meillä oli koulussa kiva pelottava englannin suullinen koe :D Jännitin jotenkin hirveästi sitä, mutta se meni kuitenkin ihan hyvin. Kerroin siinä Senjasta, kuinka tutustuimme, miksi hän on minulle niin tärkeä ystävä yms. Saimme myös tietää valtakunnallisten numerot, ja olin enemmän kuin tyytyväinen!
Kotsan tunneilla teimme donitseja. Olin ihan kauhuissani aluksi, että onko se kovin vaikeaa ja vaarallista, kun en ollut koskaan tehnyt aiemmin. Luulin jopa aluksi, että ne laitetaan uuniin, ja vasta sitten uppopaistetaan, haha :D No, ne menivät ihan nappiin, niistä tuli ihania! Teimme sellaisia gluteenittomia erään tytön kanssa. Ajattelin, että saatan kokeilla tehdä täällä kotonakin ensi viikolla donitseja :)
Minulla oli tänään street -tunti. Saimme esityksen tehtyä kunnolla loppuun ja vähän ''hioimme'' sitä. Aivan pian onkin jo kevätnäytökset, ei ole montaa viikkoa enää jäljellä. Ja ei ole muuten kouluakaan.. 
Eli on ollut tosi hyvä päivä tänään :)
Tässä vähän kuvia tämänpäiväisestä, keväisestä asusta:
Kengät , Converse All Star
Dr denim farkut , kirppis
H&M trikoopaita , kirppis
Veeran huivi , Massimo Dutti
Veeran korvikset, Guess
Thomas Sabo rannekorun sain lahjaksi ystävältäni
H&M tekonahkatakki , kirppis
H&M musta laukku , kirppis
Meikitön päivä taaas jälleen.. Kohta minä taas alan tsempata, heh :D Voitin nimittäin ihanan arvonnan, josta tuli kivoja meikkijuttuja. Esittelen ne teille jossain vaiheessa tarkemmin.
Huivi ei oikein meinannut pysyä ojennuksessa, kun oli niin kova tuuli :D
Ihana Paavo-herra <3

Löysin nämä vaaleanharmaat Dr denim housut kirpputorilta. Ne ovat niin ihanat jalassa! En ole koskaan aiemmin pitänyt päällä niin mukavan tuntuisia farkkuja. Olen vähän miettinyt, että ostaisinko sellaiset mustina. 
Oletteko te koskaan ostaneet kyseisiä housuja, oletteko olleet tyytyväisiä? 
Onko hinta-laatusuhde mielestänne kohdallaan?


Ja pakolliset hyppykuvat... :D

Nyt lähden nopeasti tekemään läksyjä ja syömään jotain iltapalaa, heippaa! 
Viettäkää mukava torstai-ilta ja perjantai!

44 kommenttia:

  1. Sinä se vain kaunistut postaus postaukselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia<3 Minusta kun taas tuntuu, että päinvastoin, haha :D

      Poista
  2. Ihana blogi sulla! Piristää päivää :--)

    Mulla löytyy dr denimit mustana. Mullakin kävi sellanen hassu juttu, että löysin kirppikseltä eka sellaset mustat ja otin ne. Rakastuin niihin ihan totaalisesti ja muutaman viikon kuluttua kävin ostamassa uudet dr denimit. :--) Ne on kyllä niin täydelliset jalassa, eivät edes tunnu farkuilta. Hinta ja laatu ehdottomasti kohdallaan! En löydä mitään huonoa noista pöksyistä, joten suosittelen lämpimästi ;---)

    http://anskuw-besttimeofyourlife.blogspot.fi/ <-- käyhän tsekkaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika<3
      Ne ovat kyllä ihanan tuntuiset jalassa. Nähtäväksi jää, teenkö minä samoin kuin sinä ;D
      Käyn saman tien kurkistamassa blogiisi! :)

      Poista
  3. Kaikki kyllä kehuu ihan älyttömästi noita Dr. Denimejä ! :D kai se pitää iteki testaukseen ottaa :o mut onks noista enää paluuta muihin farkkuihin? :-D

    http://theressomuchtime.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :D Jep.. Nyt kun olen pitänyt denimejä aina muutaman päivän, tuntuu niin inhottavalta pukea päälle tavalliset farkut :D Voi ei, pian hurahdan niihin ihan täysin :D

      Poista
  4. Mullakin löytyy mustat dr.denimit, mutta ikävä kyllä ne haalistuu ihan älyttömän nopeasti !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmph, niin joo :/ Itse olen pohtinut vähän samaa, että niin varmaan käy, varsinkin kun ne on pesty useamman kerran.

      Poista
  5. Olisinpa yhtä säteilevä kuin sinä. Susta oikein huokuu semmosta luontaista säteilyä :)

    VastaaPoista
  6. Ihania blogipostauksia taas monta peräkkäin-mahtavaa kun on jotain kivaa luettavaa.
    Ps. Paavo on niiiiin suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla blogipostaukset aina tulevat vähän tällaisissa ryppäissä, sitten saattaakin olla hiljaista hetken :D Yritän postailla vähän säännöllisemmin ;D Mutta kiitos paljon<3

      Poista
  7. Mikä sun farkkujen koko on ? Hirmusen hoikat jalat sulla! mutta hienot farkut:) osaatko sanoo mistä kaupasta vois kyseisiä löytää ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä vaaleanharmaat Dr denimit ovat kokoa M :)
      Kyseisiä pöksyjä löytyy minun tietääkseni ainakin Carlingsista ja myös netistä voi tilata niitä :)

      Poista
  8. Oi että tosi kaunis Lempi ja ihana Paavo :)

    VastaaPoista
  9. Älä osta Dr. Denimejä. Hinta-laatusuhde TODELLA huono! Haalistuu alle viidessä pesussa sekä nappi irtoaa helposti, saumat ratkeaa ja haaroihin tulee paljon pieniä reikiä, sekä ne ratkeaa helposti. :( Kuukauden käytön jälkeen housuni olivat käyttökelvottomat!! :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti haalistuu jos pesee liian usei, koska farkkujahan tulisi pestä niin harvoin kuin mahdollista! Ja jos ostaa liian pienen koon, niin varmasti saumat joutuvat koetukselle ja ratkeavat helposti.

      Poista
    2. Voi ei, sinulla ei siis kovin hyviä käyttökokemuksia :(
      Kiitos paljon rehellisestä mielipiteestäsi! :) Housujen laatu on herättänyt paljon keskustelua. Hinta kyllä voisi mielestäni olla vähän alhaisempi, kun ne eivät selvästi ole niin kestävät kuin sellaiset perusfarkut.

      Poista
    3. ps. kiitos anonyymille vinkeistä, että mitä kannattaa ottaa huomioon, jos ostaa kyseiset housut :)

      Poista
  10. Aivan ihana asu! <3 ja oot kyllä luonnonkaunis! :--)

    VastaaPoista
  11. Mulla on kahet Dr. Denimit, mustat ja siniset. Ja mulla on ainakin kestänyt tosi hyvin molemmat jo ainakin vuoden, enkä huomaa et mustat ois juurikaan haalistunu! Ei vaan kannata pestä liian usein ja mieluummin vaik tuulettaa ulkona :D minkä kokoiset noi sun dr.denimit on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa mulla samat värit :D siniset just jalssa ;) ja on kyllä ollu hyvät muuten mut haalistuu ihan liian nopeesti... mut onneks voi värjätä ;D

      Poista
    2. Kiitos viestistäsi!
      Liian usein peseminen ei varmaan tee oikein millekkään vaattelle hyvää, tuulettaminen aina välillä kuulostaa ihan järkevältä vaihtoehdolta :)
      Minun dr. denimit ovat kokoa M :)
      Hei tuo värjäysvinkki on hyvä! :D

      Poista
  12. Mustat dr.denimit omistan ja voin kyl kehuu! Ne istuu tosi hyvin, niinkuin varmaan kaikki dr.denimit, mutta ne ei oo mitenkää kovin kestävät. Monella on haaroista ratkennu saumat puolen vuoden kuluttua. Vaikka mullakin on ratkennut, niin kyllä mä silti aion ostaa uudet, on nämä kuitenkin niin hyvin istuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housujen istuvuus on kyllä niin suuri plussa! :) En ole vielä kenenkään kuullut kertovan, etteivät denimit olisi istuvat itselle.
      Voi harmi kun niissä on tällaisia huonoja puolia :/ Ne saavat aina vähän pohtimaan, että pitäisikö ostaa vai ei. Sinä siis kallistuit uusien ostamisen puolelle, pitäisikö minunkin.. :)

      Poista
  13. Oot ihanan valoisa ihminen! Sun blogia lukiessa tulee poikkeuksetta hyvälle tuulelle, kiitos siitä :) Sulle sopii ihan tosi hyvin hiukset tuolla tavalla kiinni ponnarilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon, kommenttisi sai minut hyvälle tuulelle :) Toivottavasti, koska tykkään niin paljon pitää hiuksia ponnarilla, heh :D

      Poista
  14. Mulla on kans mustat dr.denimit ja ei kyl oo ratkennu mistää vaik oonki jo aika kauan niit käyttäny! ratkee kyl helposti jos ottaa niin pienen koon et ne saumat joutuu venymään tosi paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, eli ei kannata ainakaan liian pieniä ottaa -tosin ei liian suuriakaan. Kultainen keskitie taitaa olla se paras tie tässäkin asiassa :D

      Poista
  15. Mistä noita housuja saa?
    Oiski mahdollista saada gluteenittomien donitsien ohjetta?

    Olet todella kaunis ja sulla on upee kroppa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavasta kommenttista löydätkin vastauksen. Mukavaa, kun te vastaatte aina jotka tiedätte, se helpottaa paljon! :)
      Sain ohjeen tulostettuna koulusta, enkä muista sitä ulkoa :/ Voisin joku päivä tehdä siitä vaikka ihan erillisen postauksen, koska ohje on jo pariinkin kertaan todettu hyväksi. Jos kuitenkin tarvitset ohjeen pikaisesti, kokeile googlettaa! Ainakin nopeasti katsottuna gluteenittomien donitsien ohjeet ovat todella samankaltaisia monilla sivuilla :)
      Kiitos todella paljon<3

      Poista
  16. Noita housuja lyötyy ainakin carlingsista ja saint louis storesta (:

    VastaaPoista
  17. mustat dr denimit on ihanat jalassa mutta haalistuu nopeasti vaikka pesukertoja ei olisi montaa. monilla ystävillä housuihin on tullut lörähtäneitä kohtia ja housut ovat revenneet. mutta muuten housut ovat täydellisiä! vaikka housut venyvätkin huimasti kannattaa ottaa oma koko, housut kärsivät liian kookkaista jaloista ja saumat alkavat repeillä. saa esim carlings, one way

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miksi näissä housuissa pitää olla kyseisiä huonoja ominaisuuksia :D Muuten niiden voisi sanoa olevan (ainakin lähes) täydelliset.
      Kiitos vinkeistäsi! :)

      Poista
  18. onko sulla instagramia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole, koska puhelimeni on niin sanotusti vähän old-fashioned, eikä siihen varmaan edes saisi kyseistä sovellusta :D

      Poista
  19. oot tosi nätti! :)

    http://butterfliessandhurricaness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  20. Voitko vastata tämän postauksen kommentteihin?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan pian vastailen kaikkiin kivoihin kommentteihinne, jotka ovat tulleet viime postauksiin!:)

      Poista
  21. Onko sun tanssi ? kaverilla roosalla blogia, jos ei oo, käsken sen tehä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosalla ei ole ainakaan tällä hetkellä blogia ;D Mutta voinhan minä kysäistä sitä häneltä :)

      Poista