perjantai 29. maaliskuuta 2013

Keskiviikon asu


Hei taas! :) Jälleen on viikko vierähtänyt, ja yksi päivä lomastakin. Koulussa oli viime viikolla jotenkin ihanan rentoa, ei kokeita, eikä läksyjäkään kovin paljoa :) Ensi viikko on kyllä sitten hieman erilainen.. :D
Tänään olen muun muassa ollut Sinin kanssa. Meidän oli tarkoitus ommella. Sinin lähtiessä kotiin (hänen oltuaan meillä 3-4 tuntia) jouduimme miettimään: Mitä me nyt oikein saimme aikaiseksi? No, ainakin lauloimme yhdessä (kellarin syövereissä) jotain bluesin ja valitusvirsien väliltä olevaa, mainion mielikuvituksen ja tylsyyden aikaansaannosta.
Aina ei ystävien kanssa jaksa tehdä oikein mitään järkevää. Voihan sitä aikaa näinkin viettää. Se tekee ihan hyvää aina välillä :D Tuunasin tänään puhelimeni takakannen. Laitoin siihen sellaisen lehdestä leikatun kuvan ja timantteja. Aamulla myös pesin eräät kenkäni, joten esittelen ''uutuudet'' teille pian!
Nyt illalla virittelin mamman kanssa sellaisia koristeverhoja alakertaan. Jokainen, joka on joskus laittanut verhoja, tietää varmasti, miten tuskaista se on!  Huomenna on vielä yksi verho silitettävänä, ja kiinnitettävänä. Sitten kuvaan teille talopostauksen loppuun ;) Odotan sitä niin innolla itsekin!
Tässä kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan keskiviikon asu:
Meillä oli liikuntatunnit keskiviikkona. Kannan liikkavaatteita yleensä erillisessä kangaskassissa. Tällä kertaa nappasin mukaani Benettonin kangaskassin, se on mielestäni kivan värinen :)
Kengät , Converse (Aneten)
Farkut , H&M
Benetton kangaskassi , kirppis
Olkalaukku , Marimekko
Huivi , kirppis
Lapaset ja villasukat , kirppis
Spoom jakku , kirppis
H&M trikoopaita , kirppis
Tennariliivi on ''kellarissa uudelleensyntynyt.''
..eli tuunattu :) Tämä liivi oli alunperin miesten kauluspaita.
Selkään olen ommellut hauskoja tennarikuvia :)
Viime viikolla opin..
..jonglöörauksen alkeet! :D
Rannekorut , Nomination

Hilpeää pääsiäistä kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Ihana asu ja kiva tuo liivi :)

  VastaaPoista
 2. tosi piristävä tää sun blogi, vaikutat aina yhtä iloselta ja tulee itelleki heti tosi ilonen tunne ku katon näit postauksia :)!

  // voisiks käydä kattoos mun blogin? :>
  http://onmyway-sannij.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. joo-o! :D:D:D mut hauskaa oli ;D
  ja ihana asu! :>

  VastaaPoista