sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Balettia ja maantietoa


Hellou again! :) Tänä viikonloppuna olen ommellut yhden kivan jutun, jonka haluaisin esitellä teille! Annan pikku vinkin, että se tulee asukuvien mudossa ;) 
Veera otti minusta kuvat tänään, ja aloittelin postausta etsimällä parhaita otoksia. En ihan ehtinyt tehdä postausta loppuun, mikä on vähän harmi, koska olisin kovasti halunnut. Piti nimittäin lähteä balettiharkkoihin.. :)

Harjoittelimme erästä kärkitossuilla tehtävää koreografiaa. Se on kyllä hirmu hankala, mutta kyllä se siitä. Kärsivällinen harjoittelu tuottaa varmasti tuloksia :D

Minulle on maantiedon koe ylihuomenna, ja koealue on ihan valtava :D Siksi ajattelinkin, että luen siihen huomenna niin paljon kuin kerkeän, minulla on nimittäin yksi tanssituntikin. Sitten tiistaina kokeen jälkeen saan vihdoin lösähtää tietokonetuoliini ja naputella teille postauksia! Esitteylyjä, asukuvia ja ruokajuttuja tulossa + se käsityö, josta mainitsinkin! Olen myös tekemässä teille esittelyä kodistamme (videolla!) mutta se on vielä vähän kesken, joten teen sen vähän myöhemmin loppuun. Ehkä ensi viikolla :)
Lähden tästä (tuttuun tapaan) pesemään hampaat ja lukemaan kokeisiin, tiistaina tavataan siis!

ps. vastailin vähän kommentteihinne. Vielä muutaman postauksen kommenttien vastaukset uupuvat, mutta vastaan niihinkin mahdollisimman pian :)

6 kommenttia:

 1. Sulla on upea ja mielenkiintonen blogi! terv. uusi lukijasi :-)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia :) Mitä kaikkia tansseja sää tanssit? Ja millä tasoilla niissä oot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tanssin nykytanssia, jazz -tanssia, balettia ja streetiä. Nyky -jazz -ja balettitunneilla olen keskitasolla ja streetissä perustasolla. Tasojen ''numeroita'' en muista ulkoa :D Ryhmissä kuitenkin on suurinpiirtein minun ikäisiäni, toisinaan vähän nuorempia ja toisinaan vanhempia.

   Poista