torstai 31. tammikuuta 2013

Vanhaa vihreää


Kuten viime postauksessa mainitsin, tänään päätin vähän ryhdistäytyä ja laittaa päälle jotain vähän kivempaa :D Olen koko talven oikeasti joka päivä käyttänyt farkkuja, pitkähihaista trikoopaitaa ja siinä päällä villapaitaa. Ihanaa, kun ei ole enää niin kylmä, niin tarkenee tällaisella puolipitkähihaisellakin. Tosin tänään oli kyllä aika kova tuuli..
Joka tapauksessa.. Minusta tuntuu että luovuuteni vaatteiden yhdistelyn suhteen on suorastaan kuollut kasaan :D En meinannut millään keksiä kivaa kokonaisuutta, vaikka yleensä mietin niitä päässäni jo valmiiksi. Tällaiseen kuitenkin päädyin. 
Ihanat, vihreät nahkasaappaat pääsivät käyttöön ensimmäistä kertaa suutarireissunsa jälkeen. Kantapään kumipohja oli niin kulunut, että se alkoi olla liukas. Tuntuu, että nykyään niin monet myytävät kengät ovat hirveän huonolaatuisia, ja hajoavat heti käytössä. Tällaiset kirppikseltä ostetut, vanhat nahkakengät vaan kestävät niin paljon paremmin, ja uusista kantalapuista niihin maksaakin ihan mielellään. Ties, kuinka monta vuotta nämäkin ovat olleet käytössä edellisellä omistajallaan, mutta yhä aivan mainiossa kunnossa!

Nahkasaappaat , kirppis
Farkut , H&M
Custo Barcelona -paita , kirppis
Korvikset , Gina Tricot alunperin, sain ne Veeralta joskus :)
Thomas Sabo rannekoru lahja Bellalta <3
Oli kyllä todella hauska sattuma, kun mamma löysi nämä kengät minulle. Paria viikkoa myöhemmin Veera nimittäin löysi (kirppikseltä myöskin) aivan tismalleen saman värisen laukun, joka sopii kenkiin täydellisesti! Tänään se ei kuitenkaan oikein käynyt muuhun vaatetukseen, ja koska se on aika pieni, otin toisen laukun. Kerran Jyväskylässä törmäsin erääseen kivan näköiseen tekonahkatakkin, joka oli -50% Vähän jäi mietityttämään, olisiko se pitänyt ostaa. Epäilin sen nimittäin olevan todella samaa, tai ainakin todella lähellä samaa sävyä kuin nämä kengät. Harvemmin nimittäin törmää tällaiseen väriin vaatteissa, tai varsinkaan asusteissa..
Pidättekö te asusta? :)

Lähden tästä tekemään jotain iltapalaa ja läksyt myös. Olen ollut nyt gluteenittomalla ruualla maanantaista lähtien, ja oloni on todella hyvä :)

20 kommenttia:

  1. ihana asu oli! :) syötkö muuten koulussakin gluteenitonta ruokaa? -katsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katsu ihanus<3 Juu syön nyt suurinpiirtein 3 viikkoa, että kokeilen miten tällainen ruokavalio mulle sopii :)

      Poista
  2. Siis tarkenetko tuollaisella asulla ulkona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitin siis että ylipäätänsä koulussa ja muuten :) Meidän koulumme on sellainen, että saa juosta kolmen eri rakennuksen väliä, ja on kamalaa, kun pakkasilla paleltaa hirveästi, vaikka matkat ovatkin hyvin pieniä :) Muutenkin tuntuu, että luokat ovat aika viileät, ja koska ovia auotaan koko ajan, käytävilläkään ei ole kovin lämmin. Ulos tietenkin laitan paksun huopatakin, pipon, huivin ja lapaset. Kovilla pakkasilla myös toppahousut. Olen nimittäin aikamoinen vilukissa :D

      Poista
  3. Tosi kiva asu! Onko sulla muuten siniset vai vihreät silmät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No mun mielestä ne on enemmän vihreään taittavat, jotkut taas väittävät niiden olevan harmaat :D Mutta tässä postauksessa:
      http://www.lempin.blogspot.fi/2012/04/lempin-arkimeikki.html
      Näkyy mun silmät aika läheltä, ja valo on aika luonnollinen myös :) Olen aina haaveillut, että minulla olisi siniset silmät<3 Joskus pienempänä minulla oli suuret, siniset silmät, mutta vanhetessa niiden väri on muuttunut, yhyy :D

      Poista
  4. sulle vaan sopii niin hyvin melkein kaikki vaatteet!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi mutta kiitos<3 On kyllä jonkin mallisia vaatteita, jotka vain näyttävät suorastaan hirveältä minulla, mutta pyrin välttelemään sellaisia, heh ;D

      Poista
  5. Millä ohjelmalla oot tehny ton sun bannerin? :)
    Ihana blogi!!

    http://dreamlikead.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin bannerin tekoon Gimpiä ja Picasaa :) Kiitoksia<3

      Poista
  6. mihin kouluun aijot hakea?

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva blogi ja oot tosi kaunis! :) miten oot tehny ton sun bannerin ja millä ohjelmalla?:D se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana<3 Käytin Gimpiä ja Picasaa :) Aluksi leikkasin itseni kuvasta ääriviivoja pitkin, ja sitten liitin sen tuohon taustajuttuun ;D

      Poista
  8. Ihana asu! Varsinkin toi paita, todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Se on kyllä ihana, en yleensä pidä tuon tapaisista ''kuvallisista'' paidoista niin paljon, mutta tässä värit ja kaikki toimivat jotenkin niin hyvin :)

      Poista
  9. Mitä tansseja sää tanssit? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn kahdella balettitunnilla, kahdella jazz-tunnilla, kahdella nykytanssitunnilla ja yhdellä street-tunnilla viikossa :)

      Poista
  10. Lempiiii yli viikko viime postauksesta :(

    VastaaPoista