maanantai 21. tammikuuta 2013

Ulkoasumuutos!


Monet ovat varmasti jo huomanneetkin, että ulkoasu on kokenut suuren muutoksen blogissani taas jälleen :) Syksyinen banneri alkoi olla aika epä-ajankohtainen, joten tällaisen päätin väsätä nyt ainakin vähäksi aikaa.
Bannerin lisäksi vaihdoin otsikoiden fontin ja värin, ja joitain kuvia vaihtelin tuonne oikealle reunalle. Se ylimmäinen kuva saa nyt olla väliaikaisesti siinä, koska en löytänyt oikeen mitään muutakaan parempaa. Täytyy joku päivä ottaa uusi kuva, joka sopii siihen värimaailmaltaan paremmin. Itse pohdiskelen vähän tuota päivämääräotsikkoa, joka näyttää jotenkin hölmöltä tekstin otsikon päällä. En kuitenkaan tiedä, olisiko vähän outoa ottaa se pois kokonaan, koska silloin ei voi tietää, milloin postaus on julkaistu. Mutta jokatapauksessa, tässä muutamia otoksia eiliseltä, asukuva tulossa vähän myöhemmin, en viitsinyt tähän postaukseen vielä niitä kuvia laittaa. Olisi tullut vähän sekava muuten :D

Tämä kuva pääsi banneriin :)
Kuvissa oleva liivi on farkkutakista tuunattu, esittelen sen teille vähän paremmin erillisessä postauksessa. En ole varma, laitanko siihen ehkä vielä niittejä koristamaan :)

Kertokaahan, mitä olette mieltä! :)
 Tykkäättekö ulkoasusta? Onko jotain, mistä ette pidä tai mikä ei miellytä silmää?

20 kommenttia:

  1. Tää uus ulkoasu on kivan erilainen ja raikas! :)

    Toi farkkuliivi on ihana,mulle iski hirveä himo valkaista mun oma vanha farkkutakki ja leikata siitä hihat pois! xP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, hyvä jos näyttää kivalta :) Kannattaa kokeilla! Suosittelen lämpimästi läräämään kloorilla jossain, missä ilma kiertää mahdollisimman hyvin, minulla meinasi nimittäin tulla vähän pää kipeäksi kloorihöyryssä :D Kloorilla (ja saksilla) saa vanhasta farkkutakista ihan uudennäköisen! :)

      Poista
  2. Tosi kiva toi ulkoasu, oot kans supernätti :)
    Millä ohjelmalla/ohjelmilla teet aina noi sun bannerit?

    http://riasown.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tähän banneriin, kuten edelliseenkin käytin Gimpiä ja Picasaa. Picasa on todella yksinkertainen ja helppokäyttöinen, kun gimp taas vaatii vähän harjoittelua, mutta se on todella monikäyttöinen. :) Netistä löytyy hyvin ohjeita gimpin käyttöön. Molemmat ovat ihan ilmaisia ladata tietokoneelle :)

      Poista
  3. Banneri on upea, niinkuin sinäkin!(:

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvin onnistu! :) kaunis kuten aina :))))))

    VastaaPoista
  5. joo tähänkinpostaukseen vielä että ihana banneri! :3 Ja no myin kirpparille yhet housut joissa on pyöreitä niittejä, jos semmosia kaipailet! ;D Tosin on ehkä vähän kuluneita.. -katsu

    VastaaPoista
  6. Ihana ulkoasu<3<3 Ihan todella upea!

    VastaaPoista
  7. ihan hirveen hieno toi banneri !!!!!! aiva mieletön<3
    toi sun hiusten pituus käy sulle tosi tosi hyvin ja oot muutenkin hirmu kaunis:)

    ps. mä näin sut koskelan ikkunasta ku venyttelit tai jtn:D:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee!! Kiitoksia :) Hihih vähä siistiä, tais olla viime keskiviikko vai mitä ;D

      Poista
  8. mun mielestä toi ei kaipaa enää niittejä:) ihana tollain!

    VastaaPoista
  9. Kiva uus ulkoasu! Sun hiukset on ihanan näköset (:

    VastaaPoista
  10. Rakastan uutta ulkoasua! Millä muokkaat bannerin? Ja miten kummassa sä saat ton oman kuvas tohon päälle niin ettei taustaa näy :D Joo en ole mikää hyvä muokkausohjelmien kanssa :3 Ja tosta liivistä, se ei tarvitse niittejä, ja sopii pitsitpin kanssa täydellisesti! (:

    VastaaPoista