maanantai 21. tammikuuta 2013

Sunnuntain asu


Haha, lupaan että tässä on viimeiset kuvat sunnuntailta :D Jo kolmas postaus peräkkäin samoilla vaatteilla + meikillä, alkaa itseäänkin jo vähän kyllästyttämään.. Ajattelin kuitenkin esitellä teille asun näin kokonaisuudessaan, ulkona otetuilla kuvilla. Oli varmaan ensimmäinen kerta koko talvena, kun lyhythihainen paita pääsi asuuni. Tälläkään asulla en tosin ollut muutakuin kuvissa, sitten vaihdoin taas vapaalle, eli verkkarit, villasukat ja jättimäinen villapaita. Niistä on mun talvi tehty :D

Kengät Barcelonasta
GT farkut , kirppis
Valkoinen toppi , METRO
Pitsitoppi , kirppis
Only liivi , kirppis (tuunattu)
Omenakorun virkkasin itse
Korvikset , H&M
Rannekoru , Thomas Sabo (lahja parhaalta ystävältä)

Asu on ehkä vähän keväinen tähän vuodenaikaan, mutta tykkäsittekö siitä kokonaisuutena :)?

23 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi asu ja farkkuliivi ja uus banneri!<333 -katsu :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katsu<3 kiva kun sä aina kommenttoit mulle :3 en turhaan saarnannu.. heheh :D

      Poista
  2. Aivan ihana toi kaulakoru! Sopii tommosen roheen rokkiliivin kanssa huikeen hyvin yhteen, ja piristää kyllä asua (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkään sen väristä tosi paljon semmonen ihanan vihreä :)

      Poista
  3. Hei Lempi! Mun oli ihan pakko tulla kertomaan sulle että mulla oli aikanaan ihan samallainen iho kuin sulla. Söin paljon lääkärin määräämiä kuureja 3kk sekä 6 kk kestäviä. Helpotus oli vain hetkellinen.. Hetimmiten kun kuuri loppui 3 viikon jälkeen kasvot suorastaan räjähtivät. Koskaan en oo pinnallinen ollut mutta kyllä se itselle oli kova paikka! Kauppaan en voinut mennä ilman paksua näppyjen peittävää pakkelikerrosta, häpeä oli tosi suuri ja vaikutti paljon omaan itsetuntoon ja juurikin kaupassa käyntiin. Ei puhettakaan että olisin lähtenyt missään käymään edes koulussa jos oli useampi tulehtunut näppy kasvoissa. Kävin Oulussa ihotautilääkärin juttusilla joka ei edes suositellyt mulle noita näpyn tappaja-kuureja. Vain e-pillereitä, jäkytyshän oli oikeesti aikamoinen kun oli sun ikäinen tuollon :D Kovasti pörräsin netissä ja lueskelin.. tulin samaan lopputulokseen kun sinäkin että en kyllä aloita kun ei niin tarvekkaan ole. Onneksi pahentuva näppyjen tulo käänsi pääni, ja olin valmis antamaan vaikka oikean käteni että ihoni rauhottuisi ennenkun aiheuttaa pysyviä muutoksia. Aloitin heti pian yasmine-nimisen e-pilleri valmisteen käytön ja ero oli ihan suunnaton! Olen nyt 23-vuotias muutamine finniarpineni, mutta edelleen syön tismalleen samoja pillereitä ja iho voi hyvin :) Suosittelen lämpimästi ainakin kokeilemaan, vahingoittavat kehoa huomattavasti vähemmän mitä näpyntappaja-kuurit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos viestistäsi! :) Harmi, että ''peruslääkkeet'' eivät tepsineet sinulla. Olen itsekin vähän pohtinut, että miten sitten käy, kun lopetan antibiootit. Monet ovat kertoneet pillereiden toimivuudesta, ja uskon, että niillä saisi ihon varmasti hyvään kuntoon. Mutta eikös taas pillereiden lopettaminen tee sen ilmiön, että naama puhkeaa ''kukkaan''? Äidilleni tuli pahoja finnejä, ja sen lisäksi hiukset ohenivat puoleen, kun hän lopetti pillerit. Myös hänen ystävänsä joutui kestämään todella pahoja iho-ongelmia noin kahden vuoden ajan pillereiden lopettamisen seurauksena.

      Täytyy tietenkin ottaa huomioon, että riippuu todella paljon ihon ja aknen tyypistä, että kannattaako turvautua pillereihin. Akne-ongelmat ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä. Tilanteesi saattoi olla vähän erilainen, että iho oli paljon pahempi kuin minulla, ainakin kuvailusi perusteella. Ajattelen kuitenkin, ettei minun ihoni ole vielä niin pahassa kunnossa, että alkaisin torjumaan finnejä hormonaalisin keinoin. Minulla ongelmat eivät juuri rajoita asioita joita teen, tai vaikuta arkeeni pikku seikkoja lukuunottamatta, ja siksi en koe tarvitsevani pillereitä. Hoito kuitenkin kannattaa aina miettiä oman ''tarpeen'' mukaan. :)

      Poista
  4. Voisitko tehä postauksen tosta farkkuliivistä ja kertoo vähän miten teit sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ajattelin tehdä siitä ehkä semmoisen tutorial-video-koosteen. Kuvasin ahkerasti kaikki vaiheet, mutta into vähän lopahti, kun kloorin kanssa tuli pikku ongelmia. En vielä osannut oikein käyttää sitä, ja meinasin luovuttaa kokonaan vaalentamisprojektini. Olen kuitenkin todella kärsivällinen ja pitkäpinnainen, joten jatkoin sen onneksi loppuun. Siitä nimittäin tuli aika kiva :D Voisin kuitenkin yrittää sitten vaikka selittää, että miten tein niissä vaiheissa, kun en kuvannut :)

      Poista
    2. Joo kiitos mahtavaa jos teet!

      Poista
  5. Ihana asu! :) Onko sulla muuten ihan oma hiustenväri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Juu, on aivan oma väri. Talvella vaan juuri on vähän harmahtavampi, kun ei paljoa aurinko paista ja polta vaaleammaksi, mutta eikös se mene vähän kaikkien hiuksissa niin :D

      Poista
  6. Upee kroppa ja ihana asu! :)

    VastaaPoista
  7. Vähä oot nätti! :) Ja tuo asu on aiva mahtava haluisin samanlaisen :)):D

    VastaaPoista
  8. Sulla on ihanan naisellinen vartalo:) Ja oot niin kaunis! Ja sul on aina niin hienoja asukokonaisuuksia, osaat yhistellä hyvin vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana<3 Välillä tuntuu, että nykyään en enää tarpeeksi mieti kaikenlaisia kokonaisuuksia, ja taito ei ikään kuin ''pysy elossa'' :D Odotan niin paljon kevättä, kun tulee lämmintä. Silloin saa niin paljon enemmän inspiraatiota asujen suhteen, kun ei vain tarvitse miettiä, että millaisissa vaatteissa ei tule kylmä :D

      Poista
  9. Ihana toi farkkuliivi! Oon koittanu ettiä jotai sopivan mun näköstä itelleni ja toi olis just sellane, mä varastan sen sulta pian;) eivaa... oot tosi kaunis♥ hauskaa viikonloppua lempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kokeilehan tuunata! :) Saa yllättävän helpolla omannäköisen, ja halvalla myös! :)

      Poista
  10. Vau Lempi, oot ihan älyttömän upee nainen!:) Tykästyin tohon sun tekemääsi koruun, ihana:] Niin ja ps jään seuraamaan ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin olet sinäkin! :) Kiva juttu, tervetuloa! <3

      Poista
  11. käytätkö koulussa joka päivä meikkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä juu, välillä vähän enemmän välillä vähemmän. Jos kulmat ja ripset on värjätty, saatan laittaa vain mineraalipuuteria. Minulle ei kuitenkaan ole mikään ongelma mennä kouluun ihan ilman meikkiä :) Tykkään kuitenkin vähän aina laittaa, sillä saa itsestään kuitenkin pikkuisen pirteämmän näköisen, ainakin toisinaan :)

      Poista