tiistai 8. tammikuuta 2013

Herkutteluvinkki


Moikka :) Tulin juuri tanssista, ja kohta lähden vielä toiselle tunnille. Tein yhden käsityön toissapäivänä, ja ajattelin esitellä sen teille huomenna. Torstaina saan myös yhden toisen (ainakin ehkä) valmiiksi, ja siitä tulossa juttu videolla. Videoita on oikeastaan todella kiva kuvata. Viimeistään kesällä, jos pääsen johonkin töihin, niin ostan uuden videokameran. Sitten videoita varmasti tulee blogiini enemmän. Ja muunkinlaisia, kuin sellaisia höpöttelyvideoita.

Yksi ilta minun ja Veeran teki mieli jotain hyvää, joten päätimme (vaihtelun vuoksi) herkutella jollain vähän terveellisemmällä.. 
Nyt on ihana aloittaa taas terveellinen elämä, kun lomalla söi niin paljon herkkuja. Ainakaan vielä ei minun edes tee mieli mitään epäterveellistä :D
Pilkoimme luomuporkkanoita ja kurkkuja. Teimme dipin, jonka laitoimme pestyn paprikan sisälle :) Ostimme myös pussillisen tortilla chipsejä.
Kermaviilidippiin tuli mausteita, ja notkistettua homejuustoa, ah!

Onko teillä hyviä vinkkejä terveelliseen herkutteluun? :)

13 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä! :) Yksi juttu vain. Onkohan sulla tietoa missä päin tällä hetkellä se sun arpoma paketti menee postissa? Ei ole vielä tullut ainakaan tänne asti :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeh, juuri tänään postilaatikosta tipahti! KIITOS VIELÄ ! :)

      Poista
    2. Anteeksi kun vastaan näin myöhään :D Paketti siis tosiaan lähti sinne päin vasta tammikuussa (minun laiskuuttani..) mutta hyvä että se tuli perille, olihan siinä mukana kaikki mitä siihen kuuluikin? :) Ja ole hyvä ;D

      Poista
  2. Ihan samanlaisen herkuttelu illan pidin kaverina kanssa, täällä Pirkanmaalla päin :) Kivoja videoita ja hienoa tekstiä! Kauankos olet tanssinut klassista balettia? Itsellä nyt kymmenes vuosi menossa :)) Ainiin, ootko nyt ysillä vai kasilla, kun mietin että ollaanko samanikäisiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niistä tulee aina vähän parempi omatunto, kuin epäterveellisistä herkutteluilloista ;D Kiitos todella paljon<3 Tämä on baletissa nyt 9. vuosi, mutta olen aina käynyt korkeintaan kahdella tunnilla. En siis ole sellaisessa balettipainotteisessa koulussa, vaan tanssiminen on minulle harrastus, ja uskon, että tulee aina olemaankin. Ja juu, olen nyt ysillä! :)

      Poista
  3. Oi että kun näyttää hyvältä! täytyis ittekki jaksaa tehä samantapasta! (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa kokeilla, siihen ei mene kauaa aikaa! :P

      Poista
  4. Voitko laittaa tarkemmab dipin ohjeen :) kiitos!
    Ihania herkkuja, teen kyllä itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, kun en enää muista, mitä laitoin :D Minulla on vähän tapana kokkailla juuri näin, että laitan sitä sun tätä, mitä kaapista löytyy. Siksi on hankalaa kertoa jälkikäteen reseptiä. Suosittelen! :)

      Poista
  5. Naminami, sitä voisi itsekkin tehdä joskus jotakin terveellistä, eikä aina vaan syödä joitakin leivonnaisia ja herkkuja... :)
    Tässä minun blogini: www.tanssinaamuruskoon.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. sattupas kivasti :D! nimittäin just syön noita ruisleipä juttuja, kun äiti kaupasta osti, nimenomaan valkosipuli snack:sejä (; naminami♥ rakastan! :)

    ja muutkin näyttää hyviltä voiei nyt rupes tekeen mieli porkkanaa ja dippiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nam nam! ;) No parempi että tekee mieli porkkanaa ja dippiä kuin sipsiä ja dippiä ;D

      Poista