lauantai 18. helmikuuta 2012

Asu, jolla en ollut missään

Haha, otsikko kertoo kaiken :D Halusin tänään tosiaan tehdä ''päivän asun'', vaikka en ole edes käynyt tänään missään. Paitsi meidän pihassa. Mutta ei se mitään, mitäs olette mieltä tästä asukokonaisuudesta? :)
Migant kengät , kirppis
Raitasukkikset , kirppis
Gina Tricot neuletakki , kirppis
Pöllökorun sain tuliaiseksi Las Palmasista
Valkoinen toppi , METRO-tukkuliike
Huivi , kirppis

ps. ja taas oli meikitön päivä.. :D

tiistai 14. helmikuuta 2012

Valentine's day

Hejdå :) Pitkästä aikaa otettiin muutama asukuva ulkona. Tämä on kylläkin eilisen asu, mutta en ehtinyt tehdä tätä postausta eilen, kun oli niin paljon kouluhommia.
Tänään mua ärsytti aamulla joka asia: Väsymys, ruotsin sanis, unohtunut kasvikansiolappu, kiire kouluun, tyhmät vaatteet ja se, että en ehtinyt syödä aamupalaa. 
Sitten kässäntunnilla minun olisi pitänyt jatkaa niiden neliöiden tekemistä, ja kappas vain, neliöstäni tuli ihan vänkyrä ja se oli täynnä virheitä. Katsu kuitenkin jaksoi piristää mua kokonaiset kaksi tuntia kyselemällä ruotsin sanoja ja auttamalla neliössä, jonka jouduin purkamaan ja tekemään uudelleen :D Mutta ihme ja kumma, olisin nyt todella inspiroitunut tekemään niitä neliöitä lisää! En vain oikein ehdi tänään, koska kohta lähden tanssiin, ja kun mulla on tänään kaksi tuntia, tulen vasta yhdeksän aikaan illalla kotiin.
Kengät , UGG australia
Farkut , Gina Tricot Perfect Jeans
Vyö , kirppis
Rannekoru , H&M
Pöllökorun sain Anetelta tuliaseksi  Las Palmasista
Eikö olekin ihanan värinen tuo paita! Lainasin sitä mammalta, hän on löytänyt sen kirppikseltä. Se on alunperin H&M.
Kiitos kuvien otosta Julia!
ps. Mä haluun kesän takaisin vaikka nyt heti! :D

Linnea 13v

Eilen oli Linnean synttärit, ja muutama sukulainen tuli käymään meillä. Mamma oli tehnyt laskiaispullia ja kuivakakkua. Minä ja Julia leivottiin COOKIES! :D Ensimmäistä kertaa ne onnistuivat täydellisesti ;D Jes! Niitä tuli muuten 4 pellillistä, joten syömistä riitti..
Pöydässä oli myös leipäjuustoa lakkojen kera. :)
Namnam :P
Ostin Linnealle synttärilahjaksi muutaman Sleich -eläimen, kun löysin alennuksesta Jyväskylän BR:stä. Linnea keräilee näitä tämänmerkkisiä eläimiä ja muitakin olentoja. Nää on mun mielestä tosi söpöjä<3
Ystävänpäivätervehdys kaikille:D  Kuvassa oleva pahvisydän on siis halipassi, jos joku ihmetteli.Siihen tuli kerättyä nimiä(haleja) toisellekkin puolelle, paljon. Kova tyttö halailemaan, hihi ;D

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Mitä kuvaan?


Moikkaa! 
Päätin nyt tässä toteuttaa yhden toivepostauksenne :) Eli tällainen perinteinen ''Mitä kuvaan?'' -postaus, johon pääsette ehdottelemaan kuvattavia juttuja. Kuvaan nämä sitten ensi viikolla, ehkä keskiviikkona tai torstaina.




Toivottavasti tulee paljon ehdotuksia! ;)
Ja ajattelin muuten jossain vaiheessa järjestää arvonnan. Joten jos on vinkkejä/ideoita/ehdotuksia, että mitä voisin arpoa, niin kertokaa ihmeessä!

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Nuhainen päivä ja Paavon hassuttelua

Mooi (: Nuhaisissa merkeissä mennään tänään siis. Just kun parannuin mun köhköh-yskästä, tuli kauhee nuha, ihan yhessä päivässä vielä. Päätin sitten tänään jäädä tanssista tänne kotiin lepäilemään. Oli kyllä ihana tunne, kun pakkaset laski. Nyt ne sitten ovat palanneet, ja tuntuu vielä että entistäkin inhottavampina, kun tuulee niin kylmästi. Hrrr. 
Meillä oli tänään koulussa sellainen valtakunnallinen metsävisa :D Vähän meni arvailemalla koko testi, vaikeita kysymyksiä. Oliko kellään teistä metsävisaa tänään?
Kengät , Ugg australia 
Gina Tricot Perfect Jeans , kirppis
Vyö , kirppis
Valkoinen paita , kirppis
Musta toppi , H&M
Rannelämmittimet, jotka olivat tänään osa asua , kirppis
Haha, mulla oli tänään hiukset auki, mutta laitoin taas tollaisen iltapäivänutturan tullessani koulusta kotiin :D
Täytyy myöntää, että en nyt pariin viikkoon ole jaksanut meikata kouluun yhtään :D Yleensä laitan ripset, kulmat ja mineraalipuuterin, mutta nyt en vain ole jaksanut tai ehtinyt. Mutta ehkä se ei nyt paukkupakkasilla ole niin tärkeää. Tuntuu, että kaikki energia menee nyt vain lämpimänä pysymiseen :D
Karhunmetsästys..
.. on väsyttävää touhua :(
''Älä kuvaa senkin ilkimys!''
''Mä meen piiloon sitten!''

maanantai 6. helmikuuta 2012

From Las Palmas

Moikkaa :) Sori pikkuinen hiljaisuus blogin puolella :) Nyt kuitenkin monien toiveesta päätin esitellä teille tuliaiset, jotka sain Veeralta ja Anetelta Las Palmasista. Ihania tuliaisia toivat kyllä, ja he ostivat itselleenkin vaikka mitä kivaa! Mäkin haluun Las Palmasiin shoppailemaan ensi talvena!!<3
Tässä kaikki tuliaiset ;) Huomasin juuri, että pari juttua unohtui nyt kuvasta. Esittelen ne vielä joskus myöhemmin.
Anetelta sain tällaisen söpön pöllökorun. 
Ja jotain ihanaa from Guess, I guess.
Hiihii! Anetelta tällaiset sydänkorvikset! Nää on hienot :)
Ja Veeralta tällainen IHANA Guess rannekoru :) Tähän saa kuulemma ostettua noita riipus-paloja lisää jos haluaa.
Tässä koru vielä ranteessa. Mun pikkusormi näyttää tosi vinolta tässä, mutta älkää katsoko sitä, vaan korua! Eikö olekin hieno ;D
Ja tässä lähikuvaa paidoista, jotka sain Veeralta.
Tässä ensimmäisenä tällainen harmaa, hieman kiiltävää kangasta oleva toppi. Tässä myös Anetelta saatu pöllökoru.
Ja sitten Guess :in harmaa t-paita :P Tämän paidan kangas on muuten ihanan pehmeää.
Ja tässä tämmönen punainen, rypytyshihainen rusettipaita, tosi kiva tämäkin! Tosi mun tyylinen :D Itseasiassa mun lemppari näistä paidoista!



Kiitos ihanista tuliaisista ihanat tytöt <3

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Challenge accepted

Heipparallaa taas! Huh kun menee nää päivät niin nopeasti. En nytkään ole edes huomannut, kuinka monta päivää siitä on kun viimeksi päivitin blogiani. :D Mutta juups, eli kerron nyt teille, minkälaisen haasteen olen hyväksynyt.
Eli valitsin koulussa yhden lyhytkurssin ''Tää on mun juttu'' Ja onneksi valitsinkin, se on nimittäin ihan huippuhyvä! Se on siis käsityökurssi, ja siellä saa nyt tämän puoli vuotta käyttää mihin vain työhön. Saa siis itse päättää mitä tekee, millä tekniikalla, siis ihan mitä vain! Tuli tietty heti kauhee valinnanvaikeus, ja Katsun ideasta päätimme sitten alkaa virkkaamaan jotain isoäidinneliöistä, ja arvatkaa mitä, PEITTO! :D Sellanen iso. Sehän tässä onkin, että jaksanko tehdä niitä kaikkia 54 18cm /18cm neliötä. Mutta jos niitä ei synny niin paljoa, niin ainahan niitä voi sitten tehdä vähemmän, ja jotain muuta niistä sitten. Mutta peittoon tähtään!

kuvat novita.fi

Tässä värit, joita käytän. Opettajamme haki minulle jo tuon vaaleanpunaisen ja vihreän. Nyt kun löysin hyvän sinisen sävyn, voisin pyytää sitä :) Eli teen vaaleanpunaisia ja vihreitä neliöitä, asetan ne sellaiseen ruutu -asetelmaan, ja yhdistän turkoosilla langalla.
Ensimmäinen neliö muodostuu jo ;) Opettelin tekemään tälllaista viime kässän tunnilla.
Tässä vielä illan tanssiasua. Mulla oli siis nykytanssitunti. Haha, heitin vaatteet vaan nopeasti päälleni lähtiessäni, olisi ehkä kannattanut tajuta laittaa ton paidan alle vielä toppi, kun tuo paita tosiaan on niin löysä. Meinasi nimittäin välillä tippua pois päältä, kun möyrittiin lattilla ;D