keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ihana joulukalenteri ystävältä / DIY

diy joulukalenteri joulu kalenteri itsetehty joulukalenteri
Moikka! :) Lupasin esitellä teille Siniltä saadun, ihanan joulukalenterin, jonka hän teki itse :) Tämä oli aivan ihana yllätys. Kalenteri on kaunis ja sopii hyvin huoneeseeni! Tähän saakka on tullut oikein kivoja paketteja jokaisena päivänä ;)
Paketit on kääritty söpöön paperiin.
Ensimmäisestä ''luukusta'' paljastui ihana Liikkuva Linna -elokuva, seuraavista kahdesta suklaata <3 Tänään oli linkki (paperille kirjoitettuna) erääseen biisiin, jota fanitin ala-asteella täysillä. Kuuntelin sitä varmaan joka päivä :D Oli oikein päivän piristys, kun menin katsomaan linkin.
 Jos sinäkin haluat yllättää ystäväsi tai perheenjäsenesi ensi jouluna, niin tässä olisi hyvä idea! :) Paketit voi laittaa tuolla tavalla narulle, kuten Sini teki. Ne voi kuitenkin myös laittaa esimerkiksi pahvilaatikkoon, kuten me teimme Katariinan kanssa muutama vuosi sitten. 
 2010 Minä ja Katariina askartelemassa Senjalle joulukalenteria. Huomatkaa huoneeni siisteys ja hyvä järjestys! :D
Päällystimme pahvilaatikon sarjakuvilla..
Tällainen oli (tosin ei ihan valmiina) tekemämme pahvilaatikkojoulukalenteri, kutsuimme sitä myös ''aikapommiksi'', koska se oli aika... Heh :D Kaiken lisäksi suljetun laatikon päällä komeili kissan kokoinen rusetti. Olihan se kuitenkin loppujen lopuksi ihan hieno, vaikka itse sanonkin. :D

Tätini teki meille kerran suloisen joulukalenterin. Se oli kankainen, ikään kuin seinätaulu, jossa roikkui riveissä 24 numeroitua, pientä villasukkaa. Sukista paljastui ihania pikku ylläreitä joka päivälle. Kaikki sukat olivat erilaisia, mutta samankokoisia. Harmi, kun siitä ei ole nyt kuvaa. Se on kuitenkin myös todella hyvä kalenteri-idea, jota voi kaiken lisäksi käyttää uudelleen vaikka joka joulu :)

14 kommenttia:

  1. tämmöset itsetehdyt joulukalenterit on iha tosi mahtavia! ja toi liikkuva linna on ihana <3
    -pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne piristää niin kummasti näin talven pimeyden keskellä ;D Niimpä!<3

      Poista
  2. tosi kiva idea tuo joulukalenteri! :)

    VastaaPoista
  3. tosi kiva postaus ! ja ois kiva jos tekisit baletista postauksen !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ehdotuksestasi! :) Itseasiassa keväällä toiveesi ehkä toteutuu ;)

      Poista
  4. Aivan ihana idea, tämmösen teen ehdottomasti ens vuonna kaverille :)) Parastahan tässä on se, että toinen on oikeasti nähnyt vaivaa tuon tekemiseen ja lahjojen miettimiseen. Sulla on tosi hyviä ystäviä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sain inspiraation postaukseni myötä! :) Niimpä, itsetehdyt lahjat vaan ovat niin ihania :) Niin on<3

      Poista
  5. Todella kiva kalenteri, itsekin tein joskus kauan sitten parhaalle ystävälleni tulitikkurasioista joulukalenterin :) Se on ihanaa kun jaksaa panostaa ystävän vuoksi :)

    Niin ja liikkuva linna on todella hyvä leffa :))

    ~ http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/ ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sellainenkin olisi söpö :) Se on tosi hellyttävä, olen jo kerran nähnyt sen, mutta aion ihan varmasti katsoa uudelleen!

      Poista
  6. Toi sinin tekemä joulukalenteri on vähän kehittyneempi versio meidän aikapommista XD tosi ihana!<3 -katsu

    VastaaPoista