torstai 29. marraskuuta 2012

Lämmin asu!


Moikka :) Tänään aamu alkoi sillä, että menimme ammattikoulun pieneen ravintolaan syömään kotitalouden tunneilla. Siellä oli ihanat ruoat. Alkuruokana oli tartar, pääruokana pippuri-jauhelihapihvi (minulla palsternakkapihvi) ja uuniperunoita sekä uunijuureksia + herkullinen kastike. Jälkiruokana oli piparkakkumousse, nam! Ajattelin kokeilla palsternakkapihvien tekoa joku päivä kotona. Oli kiva, kun mukava tarjoilija selitti minulle, miten se oli tehty.
Koulun jälkeen tuntui, että kaikki hommat suorastaan kaatuvat niskaan. On niin paljon tekemistä! Sitten jouduin vielä lähteä viemään Veeralle työavaimia, kun hänelle tulikin yllättäen työvuoro :D Avaimia tuodessani kiireinen Veera antoi minulle vähän rahaa, ja tuuppasi kauppaan: ''Menehän ostamaan vähän irtokarkkeja, ne ovat tarjouksessa.'' Jurputin mennessäni, otti päähän jotenkin niin paljon :D Ärtymykseni melkein naurattaa näin jälkeenpäin. Onneksi kuitenkin ostin vähän karkkia, nimittäin kotiin tultuani oli jo paljon mukavampi olo, kun pääsin vähän herkuttelemaan pikkusiskon kanssa. Myös raitis ilma tekee hyvää, vaikka pihalla onkin -8.5 astetta, hyi olkoon! Pelasimme yhden lautapelin Linnean kanssa, sitten hän otti minusta vähän kuvia.
Joskus mulla vaan tulee sellaisia ihme ''pää räjähtää'' -hetkiä, mutta ne menevät pian ohi kun hengittelee syvään, miettii rauhallisesti, järkevästi ja positiivisesti. Jos vielä joku jaksaa kuunnella, ja rohkaista/piristää, se  auttaa todella paljon. Sellaisen ''rauhoittumisen taidon'' olen oppinut mammalta. En ole koskaan nähnyt häntä panikoimassa tai valtavan stressin vallassa.

Tässä nyt kuitenkin vähän tämän päiväisiä otoksia. Tausta on aika jännä, kun oli niin pimeää ja piti ottaa salamalla :D

Kengät , Ugg Australia
Farkut , H&M
Paita , JC
Pipo , Indiska
Koru tein itse
Mitä ihmettä, mullako asu, josta yksikään vaate ei ole kirppikseltä?! :D
Lempi ja vaaralliset hyppyleikit terassilla osa 2. Tällä kertaa vähän extremeä toivat jäinen terassi ja liukkaat uggit :D

Nyt lähden tekemään enkun ja matikan läksyjä. Luen vähän yhteiskuntaoppia, ja teen terveystiedon hirmuista monistenippua. Fysiikan ja ruotsin jätän viikonlopulle, köh, köh. :D Meillä on niistä molemmista iso koe ensi viikolla. Moikkamoi!

14 kommenttia:

  1. Ihana asu taas :) Ja söpö tuo omena!

    VastaaPoista
  2. kiva asu :)) ja noi kuvatkin oli mahtavia :) -katsu

    VastaaPoista
  3. Ihanan energisiä kuvia<3 Olet kyllä huippuLempi<3

    VastaaPoista
  4. Sulla on tosi kiva blogi, mutta olis kiva jos kirjottaisit useammin :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Niimpä! Tykkäisinkin kirjoitella vaikka joka päivä, mutta arki tuntuu niin kovin kiireiseltä, että ei ole oikein aikaa kirjoitella niin usein kuin haluaisin :/

      Poista
  5. Oi kun on ihanan energisiä kuvia! Minä en uskaltaisi hypätä kyllä, en ollenkaan noilla keleillä :) Kaulakoru on todella kaunis ja asu kauniin lämpöisen näköinen.

    VastaaPoista
  6. Onko Uggit todella hintansa arvosta lämpimät? Mietityttää sekä niiden laatu että se, onko niillä hyvä kävellä. Kiitos vastauksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, voisin vaikka tehdä joku päivä ihan kunnollisen arvostelun UGGeista erillisenä postauksena. Niistä kysellään niin usein! :) Mutta siis itse ainakin olen ollut todella tyytyväinen. Kyseiset popot ovat nyt menossa jo toista talvea, ja ovat yhä lämpimät, eivätkä lainkaan linttaantuneet ym. Kävellessä ne tuntuvat vähän erilaisilta kuin esim. perus nahkasaappaat, mutta niihin tottuu pian. Hinta on tietysti aika korkea, mutta itse en ole vuoden käytön jälkeen löytänyt niistä mitään ''vikoja'' :)

      Poista