lauantai 13. lokakuuta 2012

Syyslomasuunnitelmia ja muuta videolla!


Haha, tässä teille kuulumiset videolla! Älkää välittäkö mun totatota -toistelusta. Joka videolla on joku ele tai sana, jota sanoo tai tekee ihan liian monta kertaa :D Ootteko huomannu saman omien videoiden kohdalla? Nooh, ehkä mä joskus vielä opin ;D


Iho näyttää tosi huonolta videolla, koska luonnonvalo on niin kirkas. Tosin mulla on nyt muutenkin iho aika huonossa kunnossa, koska iholääkkeiden aloittamisen jälkeen kuulemma voi käydä juuri näin, että kasvoihin ja (minulla harmikseni myös rintakehään) tulee paljon lisää näppyjä. Senjalla kävi ihan samalla tavalla aikoinaan, mutta siitä se kuulemma lähti sitten rauhoittumaan. Nykyään Senjalla on niin upea, aivan täydellinen iho! Hänellä iho oli kuitenkin aina jopa hankalampi, kuin minun.
Kuuri kestää puoli vuotta, joten ihan vielä ei ole aika heittää pyyhettä kehään lääkkeiden toimivuuden suhteen. Pikkuhiljaa se siitä paranee, uskon niin :)

28 kommenttia:

  1. Ihana video! Suhun olis tosi kiva tutustua paremmin :)

    -kata

    VastaaPoista
  2. oii, vähä kivoja nää videopostaukset! :) -katsu

    VastaaPoista
  3. Kiva video, oot aina niin oma ittes niinku pitääki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ihanaa kuulla. Tuntuu aina jotenkin niin oudolta puhua itsekseen kameralle :D

      Poista
  4. Ihana! Oot söpö! Hauskaa lomaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos ja sitä samaa jos sinullakin on nyt loma! :)

      Poista
  5. Oi, lisää videopostauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, selvä :D Mulla on vaan pikku ongelmia videokameran kanssa, koska en osaa poistaa videoita sieltä, ja sinne ei enää mahdu kovin paljoa O__o

      Poista
  6. Oot ihanan aurinkoinen persoona! <3

    VastaaPoista
  7. Vaikutat nii mukavalle ihmiselle! Ihana video (:(:

    VastaaPoista
  8. Kiva video!:-) oot jotenki tosi aito ja vaikutat hirveen mukavalta:-)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ja kumarran :) Juuri tällaiset, teidän ihanat kommenttit aina piristää päivää!:)

      Poista
  9. Hei, minkä niminen lääkekuuri sulla on näppyihin?:) mietin vain että onko sama kuin mulla vai eri:) ja kiva video on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on nyt käytössäni tetrasykliini -kuuri, joka on siis ''nimeltään'' Oricyclin :) Ja kiitos!

      Poista
  10. Oi oot ihan törkeen mukavan kuulonen ja tykkään sun videopostauksista! ja niistä urheiluliiveistä ni kannattaa ostaa niken, vaik ne ei oo mitkään halvat ni ne on äärettömän hyvät käytän itte niken liivejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos paljon! :) Kiitos suosituksesta. Hyvistä liiveistä olen kyllä valmis maksamaan :)

      Poista
  11. Ihana videopostaus! Sun äänes on niin ihana ja toi murre <3 :D Sulla on hiukset tosi kivasti tässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos<3 Äää, miks mä en huomaa mitää erikoista murretta mun puheessa :D Mun hiukset oli itseasiassa vähän likaset nii vetäsin ne vaan sellaselle tiukalle nutturalle :D

      Poista
  12. Suosittelen ehdottomasti Shock Absorber -urheilurintsikoita. Löytyy montaa mallia ja montaa tukitasoa, myös raskaaseen liikuntaan kuten juoksuun. Ovat aika kalliita mutta netistä tilaamalla säästää paljon, ite tilasin just amazon.co.uk:sta! Kannattaa käydä eka kaupoissa kokeilemassa niin tietää minkä koon tilata!
    -Maarit

    VastaaPoista
  13. Hei kiitos vinkistä! :) Täytyypä perehtyä tarkemmin kyseisen merkin urkkaliiveihin! Missäköhän liikkeissä niitä myydään, jotta voisin sovittaa? :)

    VastaaPoista
  14. Moikka taas Lempi! Itse sovittelin Intersportissa, mutta niitä myydään kyllä lähes jokaisessa urheiluliikkeessä ja isommassa tavaratalossa (ainakin Stockalla ja Sokoksella olen nähnyt). Ovat kyllä hintansa arvoisia! Kannattaa muistaa valita mahdollisimman tiukka ympärysmitta, koska liivien kuuluu olla tosi napakat.
    -Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon siis tosiaan toi aikaisempi anonyymi, joka noista Shock Absorbereista kertoi. En vaan ollut silloin kirjautunu kun laitoin ton ekan kommentin :D

      Poista