maanantai 17. syyskuuta 2012

Starbucks Coffee -lomakuvia osa 4

Mmmmm... Mä niin rakastuin tähän kahvilaan ;D Laskeskelimme Bellan kanssa, että taisimme käydä Starbucks Coffeessa ainakin 5 kertaa. Otimme yleensä tällaiset kylmät juomat. Ekalla kerralla otin suklaanmakuisen, seuraavalla kolmella kerralla karamellin (joka oli paras kaikista  frappuccinoista) ja viimeisellä kerralla Mango passion fruit smoothien. Saimme myös maistella Bellan vanhempien tilaamia kahveja, nekin olivat hyviä! 
Hintaahan näillä herkuilla on hieman tavallista enemmän, mutta ei tällainen satunnainen kahvittelu pitkän päälle niin paljoa lompakkoa rasita. Ja onhan nämä tosiaan aivan ihanan makuisia. Näistä mielellään maksaakin :) Toivottavasti en koskaan tule huomaamaan muuttaneeni lähelle Starbucks -kahvilaa...
Haha, mun nimi vaihtui Angelinaksi pari kertaa käydessämme Starbucksissa. Mun ja Bellan outoa inside huumoria.. Silloin kun sanoin nimekseni Lempi, myyjän ilme oli näkemisen arvoinen :D Nauraen hän tyrkkäsi kynän ja mukin minulle käteen, että kirjoitan itse oudon nimeni :D Starbucks -kahviloissa tilaaminen toimii siis niin, että kahvimukiin kirjoitetaan nimi, ja sen ollessa valmis nimi huudetaan, että voi hakea oman kahvinsa kassalta. Kahveja ei nimittäin voi aina tehdä ''järjestyksessä'' :)
:D
Kuvassa mulla päällä New yorker:ista ostamani kukkamekko, ja uudet helmikorvikset :)
Taustalla näkyvä, Bellan niittilaukku on niin ihana<3

19 kommenttia:

  1. Starbucks on ihanin kahvila <3 Ja onhan se pikkusen kallista... Mutta on se sen arvosta :))

    VastaaPoista
  2. Ihania lomakuvia. Haluaisin todellakin ulkomaille just nyt! :) Starbucks, haluisin maistamaan... Ihania ostoksia ja tosi ihana ilma tuolla <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Oli kyllä tosi ihanan lämmintä, vettäkään ei satanut kertaakaan. Kannattaa ehdottomasti joskus käydä siellä, itselläni eka kerta kun kävin, mutta rakastuin heti !:)

      Poista
  3. Mistä toi hellan laukku on? Ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä muista enää, mistä hän sen osti :/ Kävimme niin monissa eri liikkeissä :D

      Poista
  4. Muistan ku olin San Fransiscossa Starbucksissa ni ei nekään ymmärtäny mun nimeä ja vaikka tavasin sen monta kertaa ja selkeesti sanoin,että kuinka äännetään ni äänsi sen "terry" tarpeeks monta kertaa ku kuulee omasta nimestään ees vähän oikeen kuuloisen version,ni antaa vaan periks xD Onneks Starbucks alkaa tulla Suomeenkin pikkuhiljaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Niimpä, onneksi! :) Siellä ainakin oma nimi ymmärretään ;D

      Poista
  5. Toi kukkamekko on aivan ihana! <33 -katsu

    VastaaPoista
  6. Starbucks <3! Amerikassa ollessani käytiin kans jatkuvasti ja tuli vähän jumiuduttua strawberry creme frappucinoon, niin parasta :3!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa ihanalta! Itse en maistanut kyseistä, en ole varma oliko sitä edes valikoimassa :o

      Poista
  7. Jos saan sanoa niin kasvosi on ihan hirveät, tai siis erittäin kauniit mutta nuo finnit :/ Onko sun selkäsikin täynnä näpyköitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. Käytän ihoni päivittäiseen puhdistukseen hyviä tuotteita. Meikkinä iholla menee ohut kerros mineraalipuuteria.
      Kesällä kokeilin myös monenlaisia luomukonsteja, jotta olisin saanut ihoni parempaan kuntoon. Mikään ei vaan tunnu toimivan erityisen hyvin. Kävin tänään myös varaamassa kosmetologille ajan ihon laserpuhdistukseen. Ei siis ole kiinni minun haluamisestani tai laiskuudestani, että onko finnejä vai ei.
      Tietysti olisin voinut käyttää hirmuista pakkelikerrosta reissussa, tai muokata näpyt pois. En kuitenkaan näe siinä mitään järkeä, koska kyllähän kaikki näkevät minut päivittäin esimerkiksi koulussa tai kaupungilla. Selässäni on tällä hetkellä tasan 2 näppyä, tosin inhottavia nekin.

      Ja jos sinulle saan sanoa, minun itsetuntoni ei ole kiinni kasvoissa tai selässä olevista finneistä. Jollekkin toiselle kuitenkin tuo sama kommentti saattaisi aiheuttaa todella pahaa mieltä, ja voisi horjuuttaa tai heikentää itsetuntoa.

      Poista
    2. Hmph, miten ilkeä anonyymi! Onneks oot Lempi niin fiksu ettet välitä tollasista murkkukommentoijista (sori anonyymi, mutta kukaan aikuisempi ei kommentoisi tuohon samaan sävyyn kuin sinä!). Näppyjä nyt ilmestyy kaikille, mäkin parikymppisenä saan välillä inhottavia finnejä ja se vaan kuuluu asiaan valitettavasti! :) Mulle muuten lääkäri määräs joitain vuosia sitten sellasta yön ajaksi laitettavaa voidetta nimeltä Epiduo. Se ei ole kovin voimakasta (ei kylläkään saa ilman reseptiä), mutta tosi tosi tehokasta. Aivan huippu tuote, kannattaa ehdottomasti kokeilla (tämä vinkkinä myös kaikille anonyymeille jotka painiskelee näppyjen kanssa;)! -Anni

      Poista
    3. Oot kyllä upee näissä sun kuvissa! hällä väliä mitä anonymit sanoo! Ei mun omakaan iho missään hehkeimmässä kunnossa aina ole, välillä paremmassa ja välillä huonommassa.. ja suurimmalla osalla nuorista kumminkin iho menee joskus huonoon kuntoon :) Kauniita kuvia :)) !

      Poista
    4. Anonyymi: Kiitos vinkistä! Itseasiassa saan ehkä jonkun antibioottivoiteen reseptin tässä parin viikon sisällä. Saa nähdä, olisiko se juuri tämä kyseinen tuote! :)

      Laura: Niimpä, väittäisin, että suurimmalla osalla nuorista on finnejä tai mustapäitä, enkä varmasti ole ainoa :D

      Kiitos molemmille kivoista ja piristävistä kommenttista! :)<3

      Poista
  8. Onko sulla muuten paljon poikia kavereina?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muutamia koulukavereita, mutta vapaa-ajalla vietän aikaa ''tyttökavereideni'' kanssa :)

      Poista