sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Barcelonan ostoksia!

Moikka :) Sini oli meillä yötä, lähti tuossa pari tuntia sitten kotiin.
Eilen oli meidän mökin, vasta valmistuneen, uuden saunan avajaiset :D Saunoimme, ja tätini ja mummoni olivat leiponeet vaikka mitä ihanaa. Vesi on kamalan kylmää! Vain 13-asteista, mutta tarkenin silti pulahtaa järvessä.
Illalla kotona jatkoimme samaa meininkiä: Söimme herkkuja ja katsoimme pari elokuvaa Veeran ja Sinin kanssa.
Mamman pyynnöstä keräiltiin tuossa hetki sitten Linnean kanssa karhunvatukat. Kädet on nyt ihan naarmuilla :D Ulkona on niin ihana keli! Ajattelimmekin joku päivä mennä Sinin kanssa kuvaamaan pihalle.
Mutta nyt esittelyssä Barcelonasta ostamani jutut. Mitenkään ihan hirmuisesti en tuhlaillut, rahaa jäi vielä reissustakin vähän jäljelle. Aika paljon kuitenkin meni kaikkeen sellaiseen jäätelöön ja muuhun hyvään ;D
Tällaisen mekon löysin, ja ihastuin heti ensisilmäyksellä. Tylsää tietysti, että nyt tulee talvi, ja mekon joutuu heittämään kellariin odottelemaan ensi kesää..
Huomatkaa mun minimaalinen rusketusraja!! :D
Sitten tällainen paita Hard rock cafesta, josta itseasiassa teen teille erillisen postauksen joku päivä :)
Ja paita päällä :)
Toinenkin ostos New yorkerista. Lähinnä tanssipaidaksi ajattelin :)
Sitten kahdet farkut..
Ihastuin näihin osaksi myös mukavuuden takia. Ei voisi paremmat housut olla 7 tunnin koulupäivään. Kuminauhavyötärö ei ahdista istuessa, vaan on ihanan joustava, ja vetoketju ei koko ajan aukea, kun sitä ei ole. Mammahousut! t. Bellan äiti :D No, ehkä vähän, mutta mukavuus ennenkaikkea!
Mustista housuista kuvaa päällä seuraavassa, tai sitäseuraavassa asukuvassa.
Tällainen huivi Zarasta. Yritin vähän vältellä ''massaliikkeissä'' shoppailua, koska on aika epäfiksua ostaa Barcelonasta vaatteita, joita voisi ostaa Suomestakin :D Mutta tästä kuitenkin tykkäsin niin kovin. Sain maksaa aika kovan hinnankin, nimittäin tätä huivia ostaessa minulta vietiin ne rahat, eli hintaa tällä oli periaatteessa 66.95 euroa :D
Älkää kysykö, mikä ihme pääkallo oon nykyisin :D Nauratti reissun jälkeen, kun huomasin valtaosan vaatteista olevan jotain pääkalloa :D Eikös tällaiset villitykset omassa tyylissä kuitenkin ole ihan normaaleja?
Hehe.. Himoitsin tämäntapaisia rannekoruja Ginasta jonkin aikaa sitten, mutta Barcelonasta löytyikin kivempia, ja vielä halvemmalla. Kävimme maanantaina korukaupassa, jossa näitä myytiin. Silloin minulla ei kuitenkaan ollut rahaa mukana, joten tulimme seuraavana päivänä uudestaan. Näitä sai 3 kahden hinnalla. Ostin turkoosin, pinkin ja valkoisen, koska värikästä ei harmikseni enää ollut. Tullessamme sinne myöhemmin loppuviikolla, löysin kuitenkin värikkään ja olihan mun pakko ostaa vielä sekin!
Liikkeessä oli monenlaisia rusettisormuksia, ja löysin juuri sellaisen, kuin halusinkin! Plussaa vielä säädettävästä koosta.
Lentokentältä sain näytteitä uudesta hajuvedestä. Kyseistä tuoksua myydään vain Barcelonassa ja Pariisissa. Minä suorastaan rakastuin siihen, mutta hinta vähän kirpaisi. Nojaa, tietysti olisi minulla ollut rahaa, mutta mietin myös sen kannalta, että vanhoja ehkä kannattaa ensin käyttää loppuun. En kuitenkaan ole mikään hirmuinen hajuvesien kuluttaja. Ei ole kivaa, kun ihanat tuoksut vanhentuvat, ja eivät enää olekaan niin ihania..
Jätin parhaan viimeiseksi! ;) Bellan kanssa menimme yhteen kenkäkauppaan, ja suurinpiirtein samaan aikaan huomasimme kyseiset kengät. ''Mä haluun noi!'' yhteen ääneen, ja ostimmekin molemmat tällaiset :D Kengät ovat aitoa nahkaa ja hyvät jalassa. Mielestäni myös kivan siron näköiset tällaisiksi ''maihareiksi.''
Täytyy vaan käydä suutarilla laitatuttamassa kumipohjat kenkiin. Muuten niillä ei voi kävellä talvella. Juuri jotain tällaisia mustia talvikenkiä etsinkin!

Mitäs olitte mieltä ostoksista?

Tänään olisi suunnitelmissa vielä tehdä läksyt, venytellä vähän, siivota ja palauttaa leffat Filmtowniin.
Aika tosiaan kiitää, odotankin jo innolla syyslomaa, koska silloin näen Senjaa pitkästä aikaa :) Moikka!

8 kommenttia:

  1. Aivan ihanin toi eka mekko <3!

    VastaaPoista
  2. Upeet noi kengät, haluisin itelleniki jotkut ton tapaset mut yleensä ne näyttää niin jättimäisiltä jaloissa!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja ostoksia olet tehnyt:)! Itsekkin katsoin tuota pääkallohuivia Zarassa :D Ja meinasin ostaa sen, mutta en sitten ostanutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitti Anette :D Oisit ostanu nii oltais oltu samikset :D

      Poista
  4. Tosi hyviä löytöjä :D Barcelona on kyllä ihana kaupunki,oon ollu siellä 4 kertaa ja sinne haluais aina vaan uudestaan :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oho, taidat tosiaan tykätä kyseisestä kaupungista :D

      Poista