torstai 23. elokuuta 2012

23.8.2012 Asua uudella ruutupaidalla

Moikka :) Tänään oli koulua 8-15. Koulun jälkeen kipaisin nopeasti käymään kotona syömässä, ja mamma otti parit asukuvat :) Sitten lähdin tanssitreeneihin. Kaikki ensi viikonlopun tanssipätkät ovat nyt kasassa, joten huominen treenataan vielä. Sitten onkin jo lauantai :D Kovin kauaa emme ehtineet harjoitella, mutta kyllä se varmasti ainakin jotenkin menee! Meillä kaikilla on 2 eri asua. Toisessa mulla on juoksuhousut ja sellanen aika perustoppi. Tokassa asussa mulla on shortsit ja pieni urheilutoppi.. Hahaha ei kyllä paista mikään pyykkilautavatsa sieltä lavalta, mutta so :D Tosiaan, kyse on siis tästä tapahtumasta.
Kengät , (Anette saattaa tunnistaa omikseen..) Hehe, mä vaa lainasin niitä :D Tarvitsen niitä yhteen juttuun, jonka näette pian täällä blogissa. Siksi Anette jättikin ne meille vähäksi aikaa.
Gina tricot Perfect Jeans , kirppis
Punosvyö , kirppis
Valkoinen toppi , H&M
Uusi ruutupaita, johon rakastuin ensisilmäyksellä , mamman löytö kirppikseltä
Laukku , Puma
 Korun sain toissavuonna synttärilahjaksi mummolta :)

Ja tanssiasua.. Tämäkin paita Anetelta <3 Tykkään kovasti väristä :) ps. mulla on tuolla alla sellaset lyhyet shortsit, jos joku ihmetteli :D
Mitäs teidän torstaihin kuuluu? :)

11 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu!:)

    http://neverletmego-go.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ei ollu nahkatakista tietoja?

    mut ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, unohtui kokonaan :D Löysin sen kirpparilta joskus aikoja sitten, mutta alunperin se on H&M :) Kiitos! :)

      Poista
  3. Tosi kiva blogi :) Liityin lukijaks!

    http://iida-tavallisentytonelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :) tervetuloa! Käyn katsomassa blogisi! :)

      Poista
  4. Hei Lempi.
    Viis siitä pyykilautavatsasta, olet ihan sopivan näköinen nuori neiti.
    Noista kengistä: Olen aiemminkin laittanut merkille, että esim. siskosikin pitää kenkiä esillä omassa huoneessaan. En voisi, vaikka kyseessä olisi minkälaiset Louboutit. Minulle tulee heti mieleen, että kengät haisee eivätkä muutenkaan näytä niin hygienisiltä pitää esillä hyllyllä.

    VastaaPoista
  5. mikä toi tanssiesitys juttu on, tai miks sulla on/oli nyt esitykset? :D

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana blogi! Jäänpä seurailemaan tulevia postailuja ;-)

    riasown.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. ööö get a life

    VastaaPoista
  8. Tää sun blogi on kyllä aivan ihana ja sinä niin aito, nätti ja kivanoloinen tyyppi! Toi videopostaus oli tosi kiva. Mun sisko on käynyt IB:n ja tykkäs ihan mielettömästi! Sillä ei ollut kovin kummonen enkku ennen sinne menemistä ja hyvin se siellä pärjäs. Ehdottomasti kannattaa hakea!! Ota myös selvää noista IB-lukioista milloin ne järjestää ns. avoimien ovien päivän ysiluokkalaisille (luultavasti keväällä). Itseäni vähän harmittaa etten rohjennu hakea IB:lle kun luulin etten pärjäisi siellä ja että se ois liian rankkaa. Kävin sen sijaan Ressun lukion, joka itse asiassa oli varmaan rankempi koulu kuin IB :) Tunnin koulumatkoihin tottuu kyllä ja niiden aikana voi hyvin tehdä läksyjä tai vaan levätä. Esim täällä Hesassa mun koulumatkat kesti melkeen tunnin kun kävin keskustassa asti lukiota. Äkkiä siihen tottui.

    Yks vaihtoehto jota kans kandee harkita on ns. United World College, jonka alaisuudessa toimii 12 IB-koulua ympäri maailmaa, mm. Norjassa, USAssa ja Walesissa. Arvostetut UWC-koulut on kansainvälisiä lukioita, joissa nuoret eri puolilta maailmaa asuu ja opiskee tiiviisti yhdessä kahden vuoden ajan. Tiedän suomalaisia jotka on Suomessa opiskelemansa ekan IB-tutkintovuoden jälkeen hakeneet Suomen UWC-yhdistyksen myöntämän stipendin turvin johonkin noista UWC-kouluista. Yks tuttuni kävi Norjan Red Cross Nordic UWC:n ja tykkäs aivan mielettömästi!! Jos kiinnostuit UWC:sta niin tsekkaa seuraava linkki jossa paljon lisätietoa: http://www.uwc.fi ja muutenkin googlettamalla "United World College" löydät lisäinfoa!

    Hauskaa ja ikimuistoista lomareissua sulle!! :)

    Kira

    VastaaPoista