perjantai 8. kesäkuuta 2012

Pelkuri farkkuliivissään

Heips :) Vihdoinkin aurinko paistaa <3 Harmi vaan kun mulle on tullut nyt sellainen kummallinen kesäflunssa. Nenä vuotaa koko ajan, ja aivastelin koko yön. Mutta ei se mitään, onneksi sentään on lämmintä pihalla.
Viime päivät olen pohtinut sitä hiustenleikkuu -juttua. Nyt olen ruvennut jänistämään ja miettimään, haluanko ihan varmasti? DAMN. Kyllä minä haluan, piste :D Vai haluanko?
Äsken mamma otti minusta muutaman kuvan puutarhatöidensä ohella. Jospa minä näistä jonkun laitan profiilikuvaksi facebookkiin, tämänhetkinen proffakuva on nimittäin maaliskuulta :D 

Mikä näistä on teidän lemppari? :)
Kuten kuvissa näkyy, mun kulmille on tapahtunut jotain! :D Ne siis värjättiin ja nypittiin eilen. Mamma värjäsi myös mun ripset.
Viimeksi, kun värjäsimme mun kulmat, niistä tuli ihan tylsän vaaleat, vielä kun värit haalistui suurinpiirtein viikon päästä. Tällä kertaa laitoimme ihan rohkeasti tummempaa väriä, ja vaikka aluksi olin vähän sillei: ''hui!'' kun katoin peiliin, niin ovat nämä kuitenkin mielestäni nyt todella hyvät. Tuovat sellaista ''ryhtiä'' kasvoihin.
..ja tein rajaukset itselleni toisen kerran koko elämässäni :D Viimeksi tein rajaukset eyelinerillä, mutta tällä kertaa tein kajaalilla. Se oli ehkä tuhat kertaa helpompaa :D Ajattelinkin nyt alkaa tekemään myös arkimeikin välillä rajauksien kanssa, koska niiden tekemisessä ei edes kestä kovin kauaa, mutta ne saavat silmät näyttämään aivan erilaiselta.

29 kommenttia:

  1. miks ihmeessä sää jaat aina facebookissa sun profiilikuva-albumin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sitten vaikka Lempi niin tekeekin?? :)

      Poista
    2. Anonyymi: Haha, sähän olet nopea :D Joo siis yleensä jaan aina kun oon laittanu jotai uusia kuvia :)

      Poista
    3. Facebookin etusivulle tulee muutenkin ilmotus kun kaverit on vaihtanu profiilikuvan, tai muutenkin lisänny kuvia, niin aika turhaa

      Poista
  2. Ihania kuvia ja oot tosi nätti voisit laittaa minkä vaa profiilikuvaks mut toi farkkujuttu näyttää ihan eri vuosituhannelta olevalta, mikä ihme se ees on ja miks käytät sitä :o ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi farkkuliivi on just tyylikäs ja tosi kaunis, sekä käy Lempille ihan täydellisesti. Persoonallisuus kunniaan! On tyylikkäämpää olla erilainen, kuin käyttää sitä mitä kaikki muutkin käyttävät tällä vuosituhannella.

      Poista
    2. se on farkkuliivi, kuten otsikosta voi päätellä :) Just siks mä sitä käytänkin ;D

      Poista
    3. mut se on hirvee ryysy :(

      Poista
    4. Veera sun on turha tulla puolustelemaan siskoas tässä asiassa, koska sulla ei oo tyylitajuu pätkän vertaa, pukeudut kuin joku mummeli ja samoin siskos XD ei pahalla. totuus tulee vaan lukioiden suusta! :)

      Poista
    5. ahahah idiootti lukiJa kirjoitetaan J:llä :DDDD oot nolo

      Poista
  3. toinen ja kolmas on kivoja :)ja leikkaa vaa hiukses, tulis uudistusta ja hiukset on hei uudistuva luonnonvara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hih, helpommin sanottu kuin.. nojaa :D olet ihan oikeassa! :)

      Poista
  4. Ihania kuvia kaunokainen! <3 Oot tosi nätti<3

    VastaaPoista
  5. Ihanasti käy sulle tummemmat kulmat ja tuo farkkuliivi on taas tosi muodikas ja on kuin sulle tehty. Muutenkin vaikutat suloiselta ja taitavalta tytöltä.

    VastaaPoista
  6. Ymmärrän että Veera tuntee halua puolustaa sua ym. mut tää on sun blogis ja sä vastaat kommentteihin, ei Veera. En halua suututtaa ketään, häiritsee vaan sen verran et huomautan.

    VastaaPoista
  7. Toi eka kuva on ihana!(: ja tää blogi on muutenki tosi kiva (-: käy kattomas mun blogii jos kiinnostaa http://this-is-me-live-with-it.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Ihana tää uus ulkoasu + toi banneri!:)

    VastaaPoista
  9. Eka ja toka on parhaat! Toi farkkuliivi ja tummennetut kulmakarvat on hienot!:))

    VastaaPoista
  10. oiii ihan farkkuliivi, mistä toi on?♥ mua kiusattii siitä että pidin erilaisia vaatteita ja jouduin menee massaa, oon oikeesti tosi tyylitietone ja nykyää en ajattele mitä muut puhuvat, itse päätän vaatteistani ja sullaon tosi ihania vaatteita! ♥:)

    VastaaPoista
  11. ei sovi noin tummat silmämeikit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höpöhöpö sopii ihan loistavasti <3

      Poista