maanantai 28. toukokuuta 2012

Turkoosi trikoojakku, säällä kuin säällä

Moikkaa :) Aivan ihanaa, kun loma tosiaan on niin lähellä, viimeinen viikko tempaistu käyntiin siis! Koulussa emme tee enää oikeastaan yhtään mitään, joten mitään läksyjä tai kokeitakaan ei tarvitse stressata. 
Viikonloppuni meni Ilonan kanssa ja siellä juhlissa, joista viime postauksessa. 
Pompin myös tosi paljon trampalla! Se kasattiin jo ennen tanssinäytöksiä, mutta jos rehellisiä ollaan, en hyppinyt siinä yhtäkään hyppyä ennen esityksiä, vaikka mieli olisi tehnyt :D Mulla katsokaas menee selkä niin herkästi tosi kipeeks aina kevään ekoja pomppuja pomppiessa. Tänä viikonloppuna olen kuitenkin viettänyt trampalla aikaa enemmän kuin tarpeeksi ;) Tämän kesän tavoite trampalla olisi oppia joitain uusia temppuja, takaperinvoltti ois ihan mahtava, mutta en oikein tiedä miten sitä pitäisi lähteä harjoittelemaan. Uskallan hypätä sillei selälleen ja siitä ympäri mutta en tosiaankaan suoraa jaloiltani :D

Mamma toi mulle kivan turkoosin, trikookankaisen jakun kirpparilta. Ei nyt tullut otettua kuvaa, jossa se olisi kiinni, mutta näette sen varmaan näissäkin kuvissa ihan hyvin :)


Kengät , Converse All Star
Sukkikset , kirppis
Onlyn korkeavyötäröiset shortsit , kirppis
Prendimi pitsipaita , kirppis
H&M trikoojakku , kirppis

Nyt on tosiaan tullut aika monta asukuvaa peräkkäin, mutta tuskimpa pistätte pahaksenne. Kun loma alkaa, ajattelin toteuttaa joitain toivepostauksianne. Tämän ihanan illan aion käyttää Täydellisten Naisten ja hyvän ruoan, (sekä seuran) parissa ;D Heippa!

6 kommenttia:

 1. Mulla on sama juttu aina noitten ekojen tramppapomppujen jälkeen, selkä aina kipeenä viikon verran suunnilleen :D

  VastaaPoista
 2. pitää oikeen mainostaa siskojesi ja äitisi blogeja

  VastaaPoista
 3. Joku uus banneri olis kiva, toi on ollut jo aika kauan toi sama. :)

  VastaaPoista
 4. Tuli vaa mielee et onko sulla parasta kaveria? Kiva blogi =)

  VastaaPoista
 5. Sussu: Aijaa :D En ole onneksi ongelmani kanssa yksin ;D Mutta sehän ei meidän hyppyjä häiritse!

  Anissa: Kiitti! :)

  Anonyymi: Tottakai :D

  Anonyymi: Olet ihan oikeassa, olenkin tässä jo vähän miettinyt uutta. En vain ole vielä varma siitä, millaisen haluaisin. Nyt kesän tullessa menemme Veeran kanssa joku päivä valokuvaamaan, niin jospa niistä sitten jotain kehittelisi ;)

  Anonyymi: Mulla on paljon upeita ja ihania ystävia mutta sanotaas nyt että Isabella, häntä näen aika harvoin :) kiitos :)!

  VastaaPoista