sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Lempin sunnuntai-aamu

Hellou :) Ajattelin tehdä teille tänään sellaisen ''Päiväni kuvina'' -postauksen. Aamulla tein vähän kaikenlaista, ja sitten aloin laittautumaan näytöstä varten. 
Meillä oli tänään siis viimeinen tanssiesitys 1. näytöksestä. Ensi viikonloppuna on 2. näytöksen esitykset. Tanssit on mennyt ihan hyvin tänä viikonloppuna näin kaikenkaikkiaan :) Minulla oli kamera myös Painotalolla mukana, mutta en laita niitä kuvia vielä tänään blogiin. Syy on se, että kun ihanat, innokkaat tytöt saivat kameran ja pääsivät kuvattavakseni, pian muistikortilla olikin jo yli 400 kuvaa :D Hehe, nyt en nimittäin jaksa siirtää niitä koneelle.. Mutta tässä tämän aamun kuulumisia siihen saakka, kun lähdin kotoa Painotalolle.
Ihanaa aamupalaa<3 Luonnonjugurttia mansikoiden, mustikoiden ja muromyslin kera. Pari palaa leipää, kaakaota ja vitamiinit. Kaakao näyttää muuten tosi epäilyttävältä, jos katotte sitä tarkemmin :D Se ei suinkaan ole pilaantunutta, vaan se on tehty homogenoimattomaan Valio -luomumaitoon. Maidon rasvamolekyylejä ei ole rikottu, ja siksi rasva tulee tuollaisina valkoisina laikkuina pintaan.
Luin lehden tietysti. Äitienpäivän kunniaksi siivosin keittiön aamulla, ja vessan myös :D
Huomasin, että isi oli tuonut Virosta meille suklaata <3
 Sitten katsoin Linnean kanssa muumeja..
 Kävin suihkussa, ja aloin laittautumaan. Ennen ja jälkeen -kuvat :D

Mutta lisäilen sitten huomenna tämänpäiväisiä kuvia minusta ja tanssivista ihanuuksista, joiden kanssa olen viettänyt koko viikonlopun. Huomenna alkaa tettiviikko, olemme Senjan kanssa uimahallilla tetissä. Saa nähdä, mitä huominen tuo tullessaan! Hyvää yötä kaikille, palailen huomenna uusien postauksien merkeissä!

7 kommenttia:

 1. Missä teillä oli se näytös,ku mullaki oli tanssinäytös sunnuntaina.Seinäjoella:)

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi täällä ja kirjoitat tosi mielenkiintoisesti !! Itsekin tekisi mieli tehdä joku tämmöinen blogi :)

  VastaaPoista
 3. kai te tiesitte et noi vitaamiinien syönti ei itseasiassa ees auta mitään !

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Höpsista siellä! :D

  Ma and my: Anette itse olet senkin ihanus<3

  Anonyymi: Täällä Äänekoskella :)

  Anonyymi: Heh, kiva jos blogini sai kiinnostumaan oman tekemisestä. Suosittelen lämpimästi, tämä on oikein mukava ja koukuttava harrastus ;D

  Anonyymi: Vai niin, olipas tiukka väite :D Kerro toki lisää asiasta?
  Itse nimittäin syön vitamiineja, koska koen niiden parantavan kynsieni, ihoni hiuksieni ym. kuntoa.

  VastaaPoista
 5. Anteeks toi äskenen kommentti se en ollut itse minä vaan kaverini ja minä itse syön myös vitaamiineja, hänellä on täysin erimielipide. MItä vitaamineja syöt ? :)

  VastaaPoista