lauantai 26. toukokuuta 2012

Juhliin

Moikka :) Taas upean aurinkoinen päivä takana. Tänään kävimme mummolassa juhlissa. Mummoni täytti 65, pappani 70, ja siinä samalla juhlimme tätini valmistumista :) He olivat järjestäneet kivat juhlat ja tehneet kaikkea ihanaa suolaista ja makeaa syömistä. Tarjolla oli mm. tuulihattuja, erilaisia täytettyjä leipiä, salaattia, piirakoita, kakkuja ja kaikkea muutakin ihanaa <3 Nam!

Päivän asuna toimi Gaborin korkokengät, Onlyn mekko ja kaksi helmirannekorua. Nutturan ympärille laitoin tuollaisen suuren helmi-hiuslenkin vai mikä lie koriste :)


Kuvia mummolasta ja lisää päivän tunnelmia löydät täältä :)


Mites teidän lauantai-päivä on sujunut? Mitä olette mieltä asusta? :)

10 kommenttia:

 1. Rusketuitko sä ollenkaan siellä turkissa? :o oot niin vaalee :/ Ihana mekko!!♥

  VastaaPoista
 2. Hei! :) Sulle on haaste täällä. :)
  http://mylifeandlittlethings.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
 3. sulla on kyllä tosi kiva blogi, laadukkaita kuvia jne. Ainoo kritiikki on, että tässäkin postauksessa kuvissa aika paljon toistoa, vähempikin olis riittänyt. HUOM, mun mielipide. ;)
  käy tsekkaamassa munki blogi: vainpeach.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Lempi,upeita kuvia. <3 Olet aivan älyttömän kaunis ihanainen <3.

  Ja mielestäni Lempi on kaunis juuri vaaleana, ei sun Lempi tarviikaa ruskettua. Sulla on vaaleet hiukset ja iho, sitä kadehtii maailman mittakaavassa moni. ;)

  Ihana postaus. <3

  VastaaPoista
 5. oletpas ollut kauniina! :) kävin lauantaina kirpputoreilla ja tein pari kivaa löytöä, maistoin vaahtokarkkijätskiäkin ja se oli hyvää!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: En mä kovin paljoa ruskettunut :) Vähän päivetyin, mutta mulla vähän paloi iho, niin se viimeinenkin rusketuksenhippunen kuoriutui loppujen lopuksi pois :D Mutta huomasin, että nyt ekoina aurinkopäivinä ihoni ruskettui tosi paljon enemmän kuin yleensä, varmaan jotenkin se auringonotto ''ennakkoon'' vaikutti siihen :) Mutta kiitos!

  Ansku: Okei, käyn katsomassa. Pahus, olen aina niin laiska näiden kanssa ;D

  iida: Kiitos ihanasta kommenttista! Toki saat ilmaista mielipiteesi, kiitos siitä :) Mulla on aina sellainen valinnanvaikeus kuvien kanssa, niin päädyn aina siihen: ''No laitetaan nyt kaikki'' -ratkaisuun ;D On tullut ennenkin sanomista asiasta, täytyy jatkossa vähän vähentää samantapaisia kuvia yhdessä postauksessa :)

  Anissa: Kiitos Anissa jälleen<3!

  Merenhelmi: Kiitos dear! :) Näyttäisikin aika mielenkiintoiselta, kun olisin ihan papu näiden hiuksieni kanssa, onneksi en edes rusketu helposti ;D

  Aino: Kiitos Aino! :) Kirppareilta on aina niin ihanaa tehdä löytöjä! Vaahtokarkkijätskistä en ole kuullutkaan, täytyy ottaa selvää mistä sitä saa! :P

  VastaaPoista
 7. Vooi lempi oot nii sulone ja kiva mekko :)

  VastaaPoista