lauantai 12. toukokuuta 2012

Jännittävä torstai

Moikkaa! :) En nyt oikeastaan edes tiedä, mistä aloittaisin, koska viikosta olisi niin paljon kerrottavaa!
Ehkä eniten on kuitenkin Nou Hätä -kilpailusta, joka oli torstaina :) Joukkueita oli 22, ja me olimme 9. !! Meni siis ihan hyvin :)
Teoriakoe oli ihan kamala, tasan 20 minuuttia aikaa tehdä monta sivua tehtäviä, sekunttikello oli siellä taululla. Saimme siitä kuitenkin ihan hyvät pisteet.
Sitten ne käytännön tehtävät... Monet oli sellaisia, joihin emme oikein olleet osanneet varautua, esim. ''hukkuvan'' pelastaminen, kun se ei osannut uida yms. Ei siis kovin hyvät pisteet niistä rasteista tullut, mutta teoriakoe tosiaan nosti meidän pisteitä iha mukavasti. 
Päivä kokokaisuudessaan oli kaikenkaikkiaan ihan älyttömän hauska! Meillä oli kiva porukka, jolla lähdimme kilpailuun. Vähän oltiin masentuneita niiden käytännön tehtävien jälkeen, mutta koska hyvä ruoka, parempi mieli. Joten kyllä se siitä sitten meni ohi :D
Ajattelin laittaa teille kuvia ja muutenkin tarkempaa tietoa päivän kulusta sitten, kun saan kuvat meitä kuljettaneelta palomieheltä. Hänen kamerassaan oli meistä enemmän kuvia kuin omassani, koska se ei ollut minulla ikinä mukana missään :D
Joo eli tosiaan lisää parempia(!!) kuvia joku päivä lisäilen sitten :)

Mutta siis tosiaan, tokihan se välillä ottaa päähän, kun alkaa miettimään, että olisi pitänyt silloin tajuta ja olisi pitänyt tehdä ja ei olisi pitänyt blaa blaa :D Mutta pitää vaan koittaa nyt unohtaa semmoinen, ja muistaa, että yritimme parhaamme kuitenkin. Ja mikä tärkeintä, olemme oppineet kilpailun aikana vaikka mitä!
Voittajajoukkue oli Kuopion oma joukkue, onnea heille todella paljon! :)

9 kommenttia:

 1. Heey, onnee yhdeksännestä sijasta ! tosiaan itsekkin olin tuolla ja sijoituttiin kolmanneksi :)

  VastaaPoista
 2. Mun poikaystävä on aikoinaan ollut tuolla kilpailussa, ja he voittivat silloin. Ja edelleen se jaksaa muistella miten kivaa siellä oli ja miten paljon siellä oppi! :) Nyt se onkin sitten ensihoitaja ihan ammatiltaan..

  Onnea sijoituksestanne!

  VastaaPoista
 3. rilla: Kiitos Rilla! :) Olitteko siis tänä vuonna vai joskus muulloin? :) Onnea teillekin, 3. sija ois kyllä kelvannut mullekkin hehe ;)

  milli: Aijaa! :) Tosi hieno juttu, jos poikaystäväsi esimerkiksi tän kilpailun pohjalta valitsi sen ammatin, tai jos nouhätä edes vähän vaikutti siihen :) En voi kieltää, ettäkö ei itseäni rupeaisi kiinnostamaan ala, kun pääsee tutustumaan siihen ikään kuin niin läheltä.
  Ja onnea vielä hänelle! ;D Heidän joukkue olikin näköjään oikea mestarijoukkue!

  VastaaPoista
 4. Onnea täältäkin :) Itsekkin olin siellä ja kolmanneksi tultiin.Oli kyllä mahtava käydä kuopion pelastusopistolla.Aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi! Mukava lukea, vaikka ootkin 14v, koska postaukset ei oo sellaista turhanpäivästä teiniangstia tai pelkkää "mitä tein tänään" :)) Hyvää loppukevättä!


  http://extra-attention.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea, yhdeksännes sija ei ole yhtään hassumpi! :)

  Ja muistan kyllä tuon ''vitsi, jos oltas tajuttu, ärsyyttää'' -olon, meidän joukkue oli aikoinaan seitsemännes. :D

  VastaaPoista
 7. No mutta hieno suoritus silti! Ette ihan häntäpäässä olleet :D

  Mutta tuttu fiilis, olishan toi pitäny tajuta" XD"

  VastaaPoista
 8. Juu meki oltiin siellä tänä vuonna! ja näinki sut ja tunnistin koska oon aikaisemmi lukenu tätä blogia:) Me oltii 13. eikä oikee tyytyväisiä mutta päivä siellä opistolla oli aivan mahtava!

  VastaaPoista