perjantai 25. toukokuuta 2012

Aurinkoisen päivän asua

Moikkaa :) Nää päivät vaan menee ihan kumman nopeesti. Tänään olin Ilonan kanssa lähes koko päivän, ja myöhemmin hain meille pizzat kaupungilta. Oli muuten kuulemma aika mielenkiintoisen näköistä, kun yritin kantaa 3 pizzalaatikkoa, yhtä pussia, kameraa ja laukkua + taluttaa pyörää siinä samalla. Niin, ja ylämäessä. No, sain ne kuitenkin loppujen lopuksi kotiin saakka :D
Illemmalla kävimme Aneten kanssa Citymarketissa, ostimme vähän kaikkea hyvää illaksi. Tässä teille päivän asua, jolla olin koulussa ja kaupungilla. Koulussa mulla oli tosin eri laukku :)
Kengät , Converse All Star
Shortsit , Pieces (Veeran)
GT body , kirppis
 Mexx liehukeneule , kirppis
Korvikset , H&M
Laukku , kirppis

 Eilen sattui yksi niin hauska juttu :D Naurattaa vieläkin, kun ajattelen sitä. Meillähän oli tanssiesitykset siis toissaviikonloppuna, ja vielä sitä edeltävänä. Vaikka sen jälkeen tanssit ovat olleet ihan kokonaan ohi, olen näköjään vieläkin ajatellut näytöksiä kuumeisesti, nimittäin:
Eilen tullessani koulusta kotiin olin todella väsynyt. Aluksi nukuin auringossa terassilla pari tuntia (sainkohan sitten auringonpistoksen mahdollisesti) mutta kuitenkin niin... 
Sitten päätin mennä sisälle nukkumaan. Nukuin taas pari tuntia, sitten mulla jotenkin päässä naksahti. Pomppasin pystyyn, hoipertelin mamman luo pihalle, ja aloin  huutaa hänelle: 
''Mamma mikset sää herättäny mua, mä oon nyt iha myöhässä ku meillä on tänää kenraali. Ja on meillä varmaa esityski, ja emmäätiiä! Mutta oikeesti mamma, oonko mää ollu siellä Painotalolla jo tänään, vai myöhästyinkö mää?'' -''Eikös teillä ollu ne näytökset jo kaks viikkoa sitten?'' -''Eiku nii joo, ne tais mennäkki jo..'' Sitten menin takaisin sohvalle, ja nukuin seuraavaan aamuun asti. Tällaiset 15 tunnin yöunet taitavat olla ihan vaan hyväksi mulle nyt :D Haha, miten sitä voikaan olla niin sekaisin, vielä kun olin ihan hereillä, ja muistan aivan selvästi, miten menin mamman luo selittämään outoja :D Nojaa, kevätstressin piikkiin menköön tämä..

6 kommenttia:

 1. Kiva asu. Veera-siskollasikin tuntuu olevan hyvät unenlahjat, on usein päikkäreillä, mikä musta on aika hassua nuorelle ihmiselle.

  VastaaPoista
 2. nätti body !! ja sinä myös :)

  VastaaPoista
 3. Hih, hih, olisipa ollut kiva nähdä sinut, kun sait "kohtauksen" ;) . Olin katsomassa viime sunnuntaina niitä tansseja ja sinä olet tosi hyvä tanssimaan ja osasit hymyillä todella kauniisti. Mukavaa kesää sinulle :D

  VastaaPoista
 4. Sara: :D

  Anonyymi: Joo, me ollaan vähän tämmösiä Veeran kanssa :D Monien mielestä päikkärit on just sellasia hassuja, mutta mä voin ottaa päikkärit milloin ja missä vaan :D Välillä tosin ärsyttää, kun rupeaa kesken päivän väsyttämään..

  Anonyymi: Kiitti! ;D

  Anissa: Kiitos! :))

  maku: Heh, olisit varmaan nauranut kuollaksesi, mamma ainakin nauro näin jälkeenpäin mun tonttuilulle :D Aijaa, heh kiitos :) Viime sunnuntaina kyllä meni tanssit varmaan huonoiten koko kahteen viikkoon :( Samaa sulle, ihanaa kesää!

  VastaaPoista