sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Viimeiset päivät Turkissa

Moikkelis! Nyt lupaan, että tämä on viimeinen Turkki-postaus.. Alkaa jo tekemään mieli tehdä normaaleja postauksia :D Mutta tässä siis kuvin ja tekstein kerron teille kahdesta viimeisestä lomapäivästämme.
Kyllä mun naama nyt sentään vähän on väriä saanut loman aikana. Kuten varmaan uskottekin, minä en rusketu lähes lainkaan, saati sitten rusketusrajat omaavaksi papuksi. Ehei tule kuuloonkaan! :D 
Liekö johtui suihkuveden kovasta kalsiumpitoisuudesta se, että hiukset tuntuvat ihan kamalan ohuelta ja huonolta nyt, kun tulimme kotiin :/
Appelsiiniteetä :)
Odotellessamme mammaa hieronnasta, päätimme tilata jotain syötävää. Ruoassa kesti hetki, mutta nainen yksinään teki ruoan oman, pienen ravintolansa keittiössä. Nämä ranskalaisetkin hän itse paloitteli perunoista ja paistoi :) Ja oli muuten hyvää! :P
Torstaina tuuli todella kovaa! Aallot olivat ihan hurjan suuria.
Torstaina kävimme myös basaarissa. Ostimme kiiviä, banaania, salaattia, tomaattia, kurkkua ja mansikoita! Hedelmät ovat täällä muuten todella edullisia.

Myös banaani on täällä niin hyvää, ja halpaa! :D
Viimeisenä päivänä ennen lähtöä kävimme ystävämme 60-vuotissynttäreiden kunniaksi syömässä ravintolassa, ja illemmalla söimme ihanaa, kahvilasta ostettua täytekakkua.
IHAN VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ, eli perjantaina paistoi aurinko. Heräsin 8 aamulla, nappasin pyyhkeen, limun, fysiikan kirjan ja bikinit päälle, ja menin kerrostalon katolle nauttimaan viimeisistä auringonsäteistä. Bussi Antalyan lentokentälle lähti nimittäin jo yhdeltätoista..
Näkymä katolta :)
Näkymä toiseen suuntaan. Söpö pieni sateenkaari tullut kuvan vasempaan alanurkkaan :D

Kaikenkaikkiaan loma oli todella rentouttava tämän kiireisen kevään keskellä. Kiitos mammalle hyvästä matkaseurasta<3 Nyt kuitenkin koittaa taas paluu arkeen. Tänään siivosin huoneeni, vaatekaapin, vessan ja purin matkalaukut. Huomenna alkaa sitten ahkera kokeisiin lukeminen, ja läksyjen tekeminen! 
Hyvää yötä kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Kivoi kuvia!Ihanat varsinkin noi banaani kuvat!:D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia :) Olis kiva nähä mitä kaikkea ostit sieltä :DD

  VastaaPoista
 3. upeita kuvia:)
  ja tosi ihana blogi, liityin lukijaks:)

  VastaaPoista
 4. voi kamala kun alko tekeen mieli mansikoita :( tulis kesä!

  VastaaPoista