sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Lempin arkimeikki

Heips vaan :) Ajattelinpa tässä sunnuntain kunniaksi tehdä tällaisen meikkipostauksen :D Eli suurinpiirtein tällainen on arkimeikkini. Kuvat on otettu pikkukameralla, joten eivät ole niin laadukkaita kuin yleensä. Mutta ei se varmaan haittaa.
Lähtötilanne, no makeup :D
Sitten aloitan meikkaamisen.. Itse en käytä lainkaan meikki -tai pohjustusvoidetta, vaan levitän kasvoille pelkästään Bareminerals ''Fair'' -sävyisen mineraalimeikkipuuterin. Tämä peittää punoituksen iholla, mutta itse näppyjä ei kovin hyvin. Toimii puuterin tapaisesti, eli tekee ihosta tasaisemman näköisen ja ''kiillottoman''.
En halua käyttää kovin paksua meikkikerrosta, koska luulen sen aiheuttavan näppyjä vaan lisää :S 
Siksipä tämä mineraalimeikki on juuri hyvä minulle. Sopivan kevyt, mutta peittää silti ihan hyvin tummat silmänaluset ja näppyjen punotuksen. Bareminerals -mineraalimeikkien kerrotaan myös jopa hoitavan ihoa.

Aloitan puuterin laittamisen pikkusiveltimellä, jolla peitän tummat silmänaluset ja näpyt. Tämä Bareminerals on siitäkin kätevä, että sen voi levittää koko kasvoille, eikä siitä jää ikäviä rajoja, vaan se leviää hyvin tasaisesti.
Sitten otan suuremman siveltimen, ja levitän puuterin tasaisesti kaikkialle kasvoihin.
Iho-osuus valmis.
Sitten kulmat. Kätevintä on, että kulmani värjätään, koska silloin ei tarvitse käyttää kulmakynää lähes lainkaan. Luonnostaan kulmani ovat nimittäin ihan valkoiset :D Ajattelimmekin joku päivä ennen reissua värjätä mun kulmat ja ripset kestovärillä.
En käytä kovin usein luomiväriä, mutta joskus laitan ihan hennon, vaalean värin hieman avartamaan katsetta. Vähän juhlavampiin, tai erikoistilaisuuksiin laitan sitten vähän hienomman silmämeikin käyttäen tummempaa ja vaaleampaa väriä. Tämän Diorin ihanan paletin sain Anetelta joululahjaksi <3 Paletin sävynumero on muuten 030.
Ripsissä näkyy vielä vähän edellisen kestovärjäyksen ''jäämiä'' :D
Tässä tällainen välivaihe -kuva. Kulmakarvat näyttää jotenkin hassulta, kun ovat niin vaaleat, ja iholla on väriä. Nooh, pian ne värjätään onneksi!

Ripsien taivuttelua.. Mitä ihanin kuvakulma :D
Tässä ripsi/kulmaharja, sekä ripsiväri. Veera sai kaksi tällaista ripsiväriä testattavaksi, ja otin toisen samantien käyttööni ;) Löydät siitä muuten hyvän esittelyn täältä.
Alempana taas pari välivaihekuvaa:
Tämä Loreal Exta Volume Collagene - ripsiväri pidentää mielestäni tosi hyvin. :)

Poskipunan aika! Tätäkään en joka päivä välttämättä käytä, mutta yleensä kuitenkin. Bareminerals tämäkin.
Tiedän, että näytän pusukalalta :D

Huuliin laitan jonkun kevyen värin/kiillon. Tällä kertaa laitoin tällaista DiorKiss -huulikiiltoa. Kaunis sävy huulilla, ja kiva kiilto. Tämä ei myöskään tahmaantunut, kuten monet huulikiillot tekevät.

Ready to go! :D
Jos minun nyt jotain pitää tästä arkimeikistäni sanoa, niin ainakin se, että se on kevyt. En koskaan edes ehtisi tai jaksaisi aamulla alkaa tekemään mitään kovin monimutkaisia ja kauan aikaa vieviä meikkauksia. 
Rajaukset olisi kivaa tehdä jos osaisin jaksaisin. :D No ei vaan. Kyllä mä jotenkin osaan, mutta sitten siihen menisi niin kauan aikaa, että olkoot :D Opettelen sitten joskus paremmin.. 
Ja jos vaan yksi näistä pitäisi valita, että mitä käytän, niin se olisi ehdottomasti ripsiväri. Tykkään sellaisista näyttävistä ripsistä, vaikka en tekoripsistä pidäkään. Ihan pelkällä ripsivärillä saa paljon pituutta, ja muutenkin sellaista turboa ripsiin, kuten ehkä huomaatte :D
Kulmaharja -ja kynä, ripsentaivuttimet, Bareminerals meikkipuuteri ja poskipuna, niihin kuuluvat siveltimet,  Loreal Exta Volume Collagene - ripsiväri, DiorKiss huulikiilto ja Dior luomiväripaletti.

14 kommenttia:

  1. Olet tosi kaunis ilman meikkiä, mutta kuitenkin meikki tuo kasvoillesi ilmettä!;)

    VastaaPoista
  2. Oot tosi kaunis meikittä ja meikin kanssa!<3:)

    VastaaPoista
  3. Hei Lempi

    Bongasin sinut, kun etsin 14-vuotiasta tyttöä kertomaan blogin pitämisestä. Kirjoitan Muodista ja kauneudesta Ilta-Sanomissa. Ota minuun yhteyttä naiset.is@iltasanomat.fi

    VastaaPoista
  4. Moikka! "takkuuntuuko" toi sun iso bare minerals suti harjoista? mulla tekee nii ja pitää aina harjata ne auki

    VastaaPoista
  5. Hei sellasta vaan kyselisin että ootkos menossa sinne kajaaniin nouhätä kilpailuun? :) Itsekkin nimittäin meen nii tuli vaan mieleen kysäistä.

    VastaaPoista
  6. Oot aivan MIELETTÖMÄN kaunis ja tykkään sun tyylistä, sait uuden lukijan!;)

    <3:lla rita-julia.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Vitsi oot kaunis Lempi. Ihana ja tosi hyvä postaus ja oot kaunokainen. <3

    :)

    VastaaPoista
  8. ET IKINÄ VASTAA KOMMENTTEIHIN! <3 ei pahalla, mutta sul on blogi joka on suosittu Lempi!!

    VastaaPoista
  9. oot kyllä kaunis! tykkään hirmuisesti tosta sun meikistä, se on ihanan raikas! :)

    VastaaPoista
  10. Matilda: Kiitos :)
    anna: Kiitos paljon! (:
    Anonyymi: Olen samaa mieltä, että meikki tekee kasvoihin juuri sellaista ''ilmettä'' :)
    Anissa: Kiitos Anissa :)<3
    Anonyymi: Meillä ei tietääkseni ole käynyt niin. Pesemme siveltimiä säännöllisesti, ja ehkä siksi ne pysyvät takuttomana :)
    lottacecilia: Kiitos hirmuisesti:)!
    Pinja: Olen Keski-Suomen aluekilpailussa, joten en mene Kajaaniin :( Mutta onnea kilpailuun teille! :)
    Rita: Voi kiitos<3 :)
    Merenhelmi: Kiitti honeyy <3
    Anonyymi: Hehee, oon aina niin laiska näiden vastauksien kanssa, myönnän.. :D
    Aino: Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista