sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Laiska viikonloppu

Heips :) Vähän nyt on meinannut olla inspiraatio kadoksissa, kun en ole oikein millään keksinyt mitään, tai jaksanut tehdä blogia :D Päätin nyt kuitenkin tulla tekemään teille pikaisen viikonloppupostauksen. 
Viikonloppu hurahti ihan kummallisen nopeasti. Olen tullut taas flunssaiseksi, ja olen ollut vähän aikaansaamatonkin :D Perjantaina saimme todistukset, ja olin positiivisesti yllättynyt. Meillä tulee siis todistus aina joka jakson lopussa, jos uusia numeroita tokariin tulee. Nyt tuli pari uutta, maantiedosta ja kuviksesta. :)
Päätin maistaa tätä ihanalta vaikuttavaa Fazerin uutta mansikkasuklaata. Saatanpa ostaa uudelleenkin, oli nimittäin tosi hyvää<3
 Ihana mamma tilasi mulle Sokoksen nettikaupasta Minkan suosittelemat shampoon ja hoitoaineen. Nämä ovat siis sellaisia, joiden luvataan vahvistavan hiuksia. Toivottavasti ovat hintansa väärti ;) Innoissani odotan kyllä päästä kokeilemaan näitä! Pikkuinen vihreä pullo on joku shampoonäyte. Eilen muuten koin pienen ahdistuksen hetken, kun suihkun jälkeen hiuksia vaan lähti vetämällä ihan tosi liikaa :s Harjakin oli ihan valkoisenaan mun hiuksia. Kauhistus.

 Sitten muuten tämän päivän olenkin käyttänyt kuviksentyön tekemiseen. Vasta saatuani koko urakan päätökseen, tajusin, että eihän meillä huomenna ole kuvista, kun on se vappurieha. (johon en muuten ole yhtään jaksanut miettiä vaatteita) Ihan yks hailee, sanon minä :D

 Pikkutilpehööriä askarteluun..
 
Työ vielä keskeneräisenä..
 
 Tadaa! Valmis työ :) Tarkoitus oli siis tehdä henkilö ihan millaisesta vain elokuvasta. (Ei siis mistään valmiista, vaan ihan omasta päästä.) 
Päätin tehdä tällaisen prinsessan jonkinlaisesta fantasiaelokuvasta lemmikkinsä kanssa :D Paperin toiselle puolelle kirjoitan sitten lisätietoa henkilöistä, ja niiden roolista ''elokuvassa''.
Christopher Hart:ilta on ilmestynyt vuosien varrella mahtavia piirrustuskirjoja, joista minulla on 2. Piirrä lohikäärmeitä ja Piirrä keijuja. Niistä poimin vähän ideoita tähän työhön. 

Työ on väritetty puuväreillä, ja tusseilla olen rajannut reunat ym. Tytön kenkä ja kukka on leikattu sellaisista kohokuvioista, joissa on liima toisella puolella. Tuo violetti huivi, joka on tytön käsivarsilla, on kangasta, jonka liimasin paikoilleen. Kukassa, tytön kaulassa, lohikäärmeen pannassa ja silmässä on sellaisia pieniä timantteja. Lohikäärmeen ''piikit'' on peitetty glittereillä. ps. klikkaa kuva suuremmaksi! (harmi kun hirmuliskon varpaille ei voi tehdä niin)

 Toinen päivän aikaansaannos: Kauhea sotku pöydällä :D Eikä kuvassa tosiaan kaikki..

Sori jos teksti ei ollut kovin sujuvaa lukea, olen vaan jotenkin niin väsynyt. Kaikki kuvat muuten otettu sillä uudella pikkujärkkärillä. Mielestäni yllättävän hyvälaatuisia, mitäs te olette mieltä?

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka mukavaa että mun neuvon ansiosta ostitte noi! Ne todellakin tehoaa! Mulla on koko ikäni ollut superohuet ja hauraat hiukset eikä ne ole paljoa olkapäitä pidemmäksi kasvaneet tai sitten olleet ihan sellanen hiirenhäntä. Nykyään on niin tuuheat, vahvat, eloisat, paljon paksummat ja kasvaneetkin pidemmäksi kuin koskaan ennen! Ei edes ole tullut kaksihaaraisia vaikken kasvatuksen takia näitä leikkailekaan! Siskollani on edelleen ohuet hiukset ja tämä osti saman shampoon ja katkeilu väheni samantien :) Todellinen teho vain ei ala heti ekan purkin aikana vaan näitä pitäisi ostaa aina lisää kun se loppuu, parin purkin aikana se teho alkaa näkyä paremmin! Itsehän olen käyttänyt jo varmaan vuoden kohta näitä ja on kyllä niin suuri ero ja paljon helpompi kasvattaa hiuksia kun ne on niin terveet ja vahvat! Älä siis säikähdä jos ei heti tule ihmemuutoksia :) Katkeilun kyllä pitäisi heti ekan purkin aikana vähentyä huomattavasti! Shampoo ja hoitoaine muuten jollain kihelmöivät hiuksia pestessä, älä säikähdä sitäkään, sekin kuuluu asiaan! Tuotteet aktivoivat päänahan pintaverenkiertoa jolloin kaikki ravinneaineet kulkeutuvat nopeammin ja paremmin hiustuppeen jossa hius kasvaa :) Toivottavasti nämä auttavat sua, mua ja monia kavereita on ainakin auttanut tosi paljon!

  VastaaPoista
 2. Hieno toi sun kuviksen työs!:))

  VastaaPoista
 3. Minka: Okei! :) Tulen varmasti jatkossakin käyttämään näitä tuotteita, koska uskon niiden alkavan toimia. Shampoo on hyvä myös siksi, että se vaahtoutuu hyvin. Sellaisella ''vesishampoolla'' on nimittäin ärsyttävää pestä hiuksia :D Kiitos suosittelusta! :) Ihanaa, jos hiukseni edes vähän paranisivat tätä käyttäessä :)

  Anissa: Kiitos Anissa! :))

  VastaaPoista