maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kuvauspläjäys Turkista: toissapäivä ja eilinen

Moikka kaikille! :) Meinasin jo eilen tehdä teille postauksen, mutta netti temppuili vähän, niin en oikein päässyt alkua pidemmälle. Mutta joka tapauksessa, täällä sitä nyt ollaan!  Nyt on ihanan aurinkoista, vaikka ekana päivänä keli ei ollut kummoinen. On ollut upeaa, olen muun muuassa:
Ollut lentokoneessa ensimmäistä kertaa elämässäni,
Odotellut mamman kanssa lentokentällä myöhästyvää lentoa,
Lukenut fysiikkaa..
Syönyt banaania aika tosi paljon,
Käynyt ihanassa kahvilassa,


Ja tietysti syönyt ihania leivoksia,
Käynyt METROSSA,
Nähnyt hurjannäköisen koiran,
Syönyt paljon ''kuplaleipää,''
Kauhistellut värieroa,
Juonut limsaa,
Seurustellut kanojen kanssa,
Ollut rannalla!
Kuvannut mamman kanssa,
Syönyt epäterveellisesti,
Tutustunut paikallisiin,
Täällä on aika paljon koiria ja kissoja vapaana kaduilla. Ihmiset antavat niille ruokaa, ja ne ovat ihan kuin lemmikkieläimiä. Niin kilttejä! :) Tässä yksi koirakaveri, joka tuli viettämään aikaa kanssani :D En tosin meinannut päästä siitä millään eroon..
Ollut hippiasussa :D
Ottanut aurinkoa,
Syönyt kookosjäätelöä,
Juonut PALJON omenateetä,
Tässä oli teille vähän kuvia täältä, laitan huomenna lisää :) On ollut tosi ihanaa täällä. Paljon asioita, joita ei oikeasti ymmärrä, ennekuin itse näkee. Emme ole täällä Turkissa hotellissa, vaan tuttaviemme luona. He ovat vieneet meitä todella hyviin, oikeasti paikallisiin ravintoloihin ja nähtävyyksiin. Tänään kävimme kävelemässä noin viisitoista kilometriä vuorilla, Turkin maaseudulla. Aivan ihanat näköalat, ja niin paljon nähtävää! Kävimme myös kahvilassa ja rannallakin. Lisään tämän päivän kuvia huomenna :)
 
Kävimme METROssa, ostimme 2 tuollaista alusbodya, ovat tosi käteviä, jos tarvitsee alustopin, joka menee housun sisään. Sitten yksi ihan perustoppi. Hintaa noilla oli 5-8 euroa per kappale. Sitten pari pakettia ihanan värisiä sukkia, joita en yleensä osta. Nyt olen kuitenkin ihan ihastunut niihin ;D Niin ja tietysti Bountya!
 
Ostin jotain ihanaa Alanium -ostoskeskuksesta... :D
 
Pari sormusta, jotka ostin myös :)

11 kommenttia:

  1. Onneea sulle että pääsit ekaa kertaa ulkomaille:)

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi sul on varmaan ihanaa siellä kun saat olla auringossa, toisin kuin me täällä Suomen sateessa ja harmaudessa :D Hauska toi hippiasu :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että sä pääsit sinne. Turkki on aivan ihana maa, mä olin siellä viime kesänä. Nauti, mä tiedän, että sä haluat sinne vielä uudestaan! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat noi bikinit! Ginasta eikö :)? Kivoja kuvia ja kiva postaus, seuraavia odotellessa :)!

    VastaaPoista
  5. Mukavaa lomaa Lempi<3 Ikävä on jo teitä :)

    VastaaPoista
  6. Lempi ihania kuvia<33 Mua huvitti toi "tutustunut paikallisiin" :DD Niitä koiria oli kyllä kaverina siinä rannalla..

    Hei voisitko tuoda mullekin tollaisen alusbodyn?:) Valkoisen mielellään ja jos on mustana niin sellaisenkin, maksan takas tietysti ne!:)

    Mahtavaa lomaa<3 Ootte ehtinyt tekemään jo vaikka mitä. Mä koko ajan käyn teidän blogeissa katsomassa onko tullut mitään uutta. Mäkin haluun sinne. <3 Syö paljon herkkuja. ;D Kävitkö meressä uimassa, oliko kylmää tai tarkeniko uida? :)

    Paljon terveisiä <33.

    VastaaPoista
  7. Niin kateelline sulle :c Ja jouduin olee yksin kässän tunnilla.. Mutta piä hauskaa ja rusketu munkin puolesta ! :DD<3 t:katsu

    VastaaPoista
  8. Bountyt on ihan parhaita :) kuulostaa kivalta reissulta! Ota kaikki irti!

    VastaaPoista
  9. Ihanasti kerrottua, tollein kuvateksteillä :) Varsinkin "paikkallisiin" tutustuminen herätti hilpeyttä :D

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus :) Onko toi body niinku stringi mallinen takaa ? Semmonen olis kätsy ni ei näkyis rajat eikä alaselkä tyhmästi..

    VastaaPoista