maanantai 5. maaliskuuta 2012

Vähän Helsingistä ja vähän muualtakin

Tässä näitä kivoja, viimeajan hankintoja esittelen nyt teille:
Kirsikkahuulirasva tuli iHerb -paketissa, jossa oli muitakin kosmetiikka -ja terveysjuttuja joita mamma tilasi. Tämä tuoksuu aika voimakkaasti kirsikalta, mikä ei siis mitenkään itseäni haittaa. Oikein herkullinen tuoksu :D Ja tää on ihan älyttömän hyvä, koska tästä tulee vähän punaisemmat huulet ja kevyt kiilto. Itselläni kun on luonnostaan niin kovin vaaleat huulet :)
Sain Bellalta söpön ystävänpäivälahjan <3 Kiitos ihanus :)
Kaksi nordqvist -irtoteepussia. Makuina Sydämellinen ja Uskollinen Ystävä. Punaisia kynttilöitä, tuikkukynttilät ovat tuoksukynttilöitä. Natusan käsivoide (joka on muuten tosi hyvä), labello huulirasva ja lakupussi. Tässä oli kyllä kaikki mun mieleen <3
Sitten ihan ostoksiin..
Ostin Veeralle ja mulle tällaisen korvispaketin H&M :ltä. Hinta oli 4.95€ ja mulla oli sellainen -20% alennuskuponki, ja niin sain sen sitten 3.95€. Tässä kaikki korvikset on niin kivoja :)
 Ginasta ostin tämän vaaleanpunaisen ''pikkutopin''. Tämä on hyvä jos pidän joskus tanssitunneilla/muuten vain  kesällä löysää paitaa, niin on sitten kuitenkin jotain alla :D Tykästyin vaan tähän jotenkin, eikä hintakaan ollut paha, 5.95€ Olin miettinytkin jotain tällaista vähän aikaa sitten :)
Tinttidii :D Taas yhdet uudet muruset rivin jatkoksi :D Nämä vaan oli mun mielestä niin hauskat, ja alennus oli aika huima. Normaalisti maksoivat 80€ mutta alennuksen jälkeen hintaa jäi vain 30€. Ja juuri minun koko oli jäljellä. Ei auttanut kuulkaas mikään, niiden oli päästävä kotiin :D Spirit Storesta.
Pitsi vaan on niin ihanaa<3 Mulla on nyt joku hempeilykausi menossa, kun oon nyt niin tykästynyt vaaleanpunaiseen, pitsiin, söpöihin koruihin, helmiin ym. Näitä oli Ginassa vaikka mitä värejä. Ajattelin kuitenkin vaaleanpunaisen käyvän minulle parhaiten :) Hinta oli 14.95€
Ja sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä ostoksistani, vaaleat farkkushortsit. Näistähän minä puhuin jo aiemmin täälläkin :) Tosi kivat, ja juuri sellaiset kuin etsinkin! Hinta oli 29.95€ Ei kovin halpa mutta niin hyvät, että kyllä näistä kelpasi maksaakin.
Ja mikä parasta, ostoksiini meni alle sata euroa. Noin sata kuitenkin sitten kun lasketaan ruoat ja junaliput mukaan. Ei paha ollenkaan :) Paitsi sitten ostoslistalla oli vielä se tyvikohotussuihke sekä kuulokkeet, mutta suihkeen ostan Jyväskylästä ja kuulokkeet tilaan netistä.
Ja vielä ihan vikana Sinin tuomat tuliaiset Viron laivaristeilymatkalta. Nam, kyllä Sini tietää että suklaa on lähellä mun sydäntä :D

7 kommenttia:

  1. minusta nuitten pitsipaitojen alla kuuluu toppi tai tommonen joku minkä ostikki (se minitoppi). no, iteppähän käytät miten parhaaks näet :-D

    alisainheaven.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että tykkäsit lahjastas :) t; Isabella

      Poista
  2. Kiva pitsipaita :) Mun mielestä noin nuoren tulisi käyttää alla toppia eikä vilautella rintsikoita, jotenkin tuntuu liian paljaalta 14-vuotiaalle :/ Toi pikkutoppi on kanssa kiva, voisin itsekin ostaa mustana :) Noita korviksia oon kanssa katellu itekki netissä! Paljon asioita mitkä kelpuuttaisin itselleni! Ihania noi lahjatkin, sulla on upeita ystäviä!

    VastaaPoista
  3. Tuli mieleen kun Veeran blogissa hän näytti kengät mitkä sinä ja kaverisi? ostitte Veeralle niin mistähän ne mahtaa olla ostettu? ((:

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia!
    Suosikkini ovat ehkä pitsipaita, shortsit ja converset!!:-) Ihania ystäviä sulla kun sait noin kuvan lahjan!:D Toi huulirasva alko kans kiinnostaa... korvakorut kans.:D

    VastaaPoista
  5. alisa: Olet ihan oikeassa. :) Lisäpaha, kun salamalla kuva valottui tuollai että rintsikat näkyy enemmän kuin ihan luonnonvalossa :D Mutta kyllä siis jos käytän tuota paitaa jatkossa, heitän topin alle :)

    Minka: Sama kuin edellinen. :)
    Ja kiitos :) Mun kaverit kyllä osaa noiden tuliaisten suhteen ;D

    Anonyymi: Mulla ei kyllä valitettavasti oo mitään tietoa, mistä kengät ovat, koska Bella antoi ne Veeralle omasta kaapistaan. Niiden merkki on kuitenkin blanco :)

    Emma: Kiitos :)!

    Anissa: Heh, kiitos. Oma mielestänikin onnistuneita ostoksia, jos nyt näin voi sanoa ;)

    VastaaPoista