tiistai 6. maaliskuuta 2012

Vaaleanpunaisen vallankumous jatkuu

Hejjsan! Mites teijän tiistai on mennyt? :) Mulla ainakin ihan mukavasti, tänään oli niin kivan lyhyt koulupäiväkin, päästiin jo yhdeltä kotiin. Koska mulla on edelleen noi vaaleanpunaiset kynnet, ajattelin laittaa tänäänkin jotain vaaleanpunaisia vaatteita tai asusteita. Silläpä valitsin tuon huivin, ja tiedän.. Converset ei ole talvikengät. Vetoan kuitenkin siihen, että kaduilla ei ole lunta enää lainkaan, jäätä vain. Ja muutenkin ainakin puolet lumista on sulanut jo pois. Kevät koittaa, jee! 
Converset , tukkuliike METRO
Gina Tricot farkkulegginsit , kirppis 
Gina Tricot Neuletakki , kirppis
Toppi , METRO 
Vaaleanpunainen tuubihuivi on tätini Reetan neuloma, lainassa Veeralta.
Sormuksen sain Veeralta.
Korvikset , H&M
 

Mulla alkaakin tuossa viideltä tanssi (jazz), ja myöhemmin illalla on sitten vielä baletti. Mutta mukavaa päivänjatkoa teille! :)

11 kommenttia:

  1. Mäkin vaihdoin tänään tennareihin, kun tiet on jäässä tai auki kokonaan. (: Eikä tullut edes kylmä! :D

    VastaaPoista
  2. tosi kiva blogi sulla
    t.Mira

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana asukokonaisuus!! :) Olet aina niin pirteän näköinen, että omakin päivä aina piristyy, kun luen sinun blogia! :) Olen aina miettinyt lukiessani, monennellako luokalla olet koulussa? (....ihan vain tämmöinen offtopic -kysymys, mutta tuli vain mieleen!)

    Hyvää kevään jatkoa! :)

    VastaaPoista
  4. kärsitkö sinä huonosta ihosta? vai minkätyyppinen iho sulla on? olis kiva jos tekisit sellasen ihonhoito- ja meikkipostauksen :) hyvää kevään jatkoa sulle!

    VastaaPoista
  5. Oot tosi ihanan ja positiivisen tytön olonen :) Ja sun kroppa on täydellinen, ei liian iso eikä liian pieni :) Oot mun esikuva vaikka ootkin neljä vuotta nuorempi :)

    VastaaPoista
  6. Marie: Niimpä, kyllä niillä pärjää! Aikuiset ei vaan tunnu uskovan millään ;D

    Mira: Kiitti Mira! :))

    Sonja: Kiitos, mäkin tykkään niiden väristä. Välillä niitä on vaan kovin vaikeaa yhdistellä eri vaatteisiin.

    Anonyymi: Voi kiitos ihanasta kommenttista, kiva jos blogini piristää! Olen 8. luokalla. (: Ja kiitos samoin!

    Anonyymi: No eiköhän tähän voi suoraan vastata että kyllä :D Käytän ohutta mineraalipuuteria, joka ei peitä kovin hyvin, mutta en halua tehdä kovin paksua ''pakkelikerrosta''.
    Ihoni on kieltämättä aika hankala, olen yrittänyt todella monia tuotteita eri merkeiltä, mutta sitä ihan omaa ei ole vielä löytynyt.
    Tänään tuli postista tilaamamme minttunaamio, jonka luvataan poistavan näppyjä. Kokeilen sitä pian, joten ihonhoitopostaus tulossa! :)

    Tuulia: Kiitos älyttömän paljon! Tuollaisia kommenteja omasta kropastaan on ilo kuulla :) Kivaa keväänjatkoa! :)

    VastaaPoista
  7. Jos iho vaivaa kovasti, kannattaa kääntyä ihotautilääkärin puoleen. Pitkittämällä mahdollista lievääkin aknea, saa kerättyä "kauniit" arvet kasvoihin...

    VastaaPoista
  8. Ihanat noi Converset!!:) (kateellinen;D)

    VastaaPoista
  9. Ihana asu taas!C: <3 ääk noi o MELKEE PINKIT<3

    VastaaPoista
  10. kannattaa tehä vaikka viikonloppuna, tai sellasina päivinä, kun on koko päivän kotona nii sillee et pesee naaman joku 30krt päivässä pelkällä vedellä ! itelläni on aika huono iho ja lomalla testasin, nii heti lähti näpyt. pelkkä vesi ainaki tehos mulle, mutta onhan ihojakin erilaisia.

    VastaaPoista