maanantai 26. joulukuuta 2011

Lahjoja, osa 1

No moi! :) Ihan ensimmäiseksi, rentouttavaa Tapaninpäivää sekä lomaa muutenkin.
Multa on pariin otteeseen kyselty, tekisinkö joululahjapostauksen, ja päätin sitten tarttua haasteeseen. Jos olisin laittanut kaiken samaan postaukseen, olisi tullut vähän liian sekava, joten olen jakanut lahjat kahteen osaan. Tässä postauksessa kaikenlaiset tavarat, ensi postaukseen jääköön kosmetiikkatuotteet.
Tässä kaksi hienoa pipoa, jotka olivat meille tytöille yhteisiksi. Tätini Susanna on neulonut nämä.
Sain myös muutaman kirjan. Vasemmalla Lahjoja tilkuista -kirja. Keskellä Pehmeät lelut -kirja ja oikealla karkkikirja. Siellä on muuteni ihania ohjeita, täytyy kokeilla tehdä sieltä joskus jotain :P
Mummolta sain kaksi metriä marimekon Unikko -kangasta. Tämä punainen onkin lempparini! Sitten vielä muutama irrallinen ompelukonelanka, sekä paketti, jossa kymmenen kerää. Ja ainiin, sain myös suklaarasian, unohtui kuvasta.
Henkien kätkemä -elokuva oli todella ihana. Saimme (vai saikohan Linnea) :D sen tädiltämme Reetalta. Joka tapauksessa, katsoimme sen tänä aamuna. Ei ihme, että on voittanut Oscarin, tästä elokuvasta ei ainakaan mielikuvitusta puuttunut. Vaikka itse en ole mitenkään erityinen animeihminen, tykkään näistä japanilaisista animaatioista tosi paljon.
Sitten Veera antoi meille ihanan täykkäreitten 6. tuotantokauden. Jes, pääsee taas katsomaan vanhempia jaksoja, vaikka ne on tullutkin jo joskus katseltua telkkarista.
Harrilta sain tällaisen Jack&Jones -merkkisen  farkkukoiran. Tässä on asennetta :D 
Nyt joku ihmettelee, että mitä ..? Olen Lempi 14v , lelujenkeräilijä. Juu tosiaan, keräsin pienempänä sellaisia Littlest Pet Shop -eläimiä. Näitä vanhempia versioita kyseisistä eläimistä olen saanut tädiltäni, ja nappaan aina mukaani, jos kirpputoreilla törmään. Nämäkin on siis bongattu kirppiksiltä.
Sain kummisedältäni ja hänen vaimoltaan ihanat lapaset. Tosi lämpöiset, koska sisällä on paksu vuoraus. Valkoiset lapaset käy mihin vain takkiin.
Tätimme oli neulonut minulle, Linnealle ja Veeralle, kaikille omat ''tennarisukat''. Nämä ovat mun mielestä ihanan persoonalliset.
Sitten tässä kaksi arabian ''munapurkkia''. Oikealla puolella olevan sain paljon pienempänä kummitädiltäni. Tänä vuonna hän antoi tuon vasemmanpuoleisen. Tosi kauniita ovat molemmat.
Ja mammalta sain lampaantaljan huoneeseeni :)

5 kommenttia:

  1. ompa ihania lahjoja ja tosi söpöjä:-)

    käys kurkkaan mun blogi:
    http://alisainheaven.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. alisa: Kiitos paljon ;D Menen tottakai! :) >>

    VastaaPoista
  3. vitsit miten kivoja lahjoja, mutta toi karkkikirja on kyllä ihan huippu! mullekin sellainen kiitos :-D

    ♥: Anniina

    VastaaPoista
  4. Ihania lahjoja! Noi tennarisukat on ihanat!! :D

    VastaaPoista
  5. Minka: Aa tosiaan kirjotin tän yöllä 12 jälkeen, että päivä oli jo vaihtunut mutta blogger määrittää uuden päivän alkavaksi vissiin vasta joskus kahden jälkeen :) Ja kiitos, mäkin tykkäsin taljasta tosi paljon :) Joo ne vanhemmat tosiaan tunnistaa siitä kaulapannasta, jossa on se hopeinen tassumerkki :D Niitä ei välttämättä kannata heittää pois (:
    Anniina: Hih, siellä on kyllä kaikkee ihanaa! :P
    Anissa: Jep, ne on söpöt :)

    VastaaPoista