sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Lokakuu, syksyistä asua ja uudet kengät

Hejjssan taas :) Tässä sunnuntai-illan päätteeksi ajattelin päivitellä vähän tätä blogia..
Tänään olemme taas leiponeet aika paljon, ja niistä laitan juttua piakkoin. Pesimme myös Paavon, ja otimme siinä samalla vähän kuvia, koska ajattelin tehdä siitä ihan erillisen postauksen tänne.
On ollut rentouttava viikonloppu, ensi viikko onkin taas jälleen ahdettu täyteen koulujuttuja ja kokeita :S Mutta ei se mitään, täytyy vain asennoitua oikein :D  Hyvää viikonalkua teille, mä lähden tästä lukemaan hissan kokeisiin, jotka on huomenna! 
Migant- merkkiset nilkkurit , kirppis 1€
Gina Tricot farkkulegginssit , kirppis 2€
Valkoinen alustoppi on tuliainen Turkista, noin 2€
Tommy Hilfiger jakku Veeralta lainassa
H&M huivi , kirppis 1€
Helmikorvakorut Turkista , noin 1€ (nämäkin Veeralta lainassa)
Mamma löysi nämä kengät minulle kirppikseltä viime viikolla :) Tykkään kyllä tosi paljon! Korossa on pientä kulumajälkeä, mutta muuten kengät ovat ihan siistit :)

6 kommenttia:

  1. heei, missä sä asut? (: ihania kirppislöytöjä muutes taas!<3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos sulle :) Asun Äänekoskella.
    Anonyymi: Kiitos :D Mun mielestä toi on nimittäin kohteliaisuus :) Ihan omasta tyylistäni sen verran, että siihen saattaa paljolti vaikuttaa sisko, (Veera siis) joka on pian 18. Vaikka onhan minulla sitten kaapissa niitäkin vaatteita, jotka ovat Veeran mielestä liian teinimäisiä hänelle itselleen :D Ja juu, kyllähän minunkin lempparipaita 9-vuotiaana oli Hello Kitty paita, mutta ei valitettavasti enää kuulu tyyliini :D
    SINI: Kiitoss! (:

    VastaaPoista
  3. Tosi hienot kengät! Oon etsinyt tuon mallisia kaupoista, mutta tänä syksynä näyttää olevan myynnissä vain sellasia kenkiä, joptka ei ole ollenkaan mun makuun.

    VastaaPoista
  4. Hanilo: Voi kiitos :) No voi harmi, toivottavasti sitten ensi syksynä löytyis! :)

    VastaaPoista