torstai 2. kesäkuuta 2011

Helatorstai ja luonnon yrttejä

Morjens ja mukavaa helatorstaita! Mä heräsin just pikkusilta ''päiväunilta'' ja nyt postauksen jälkeen ois tarkotus mennä kattomaan House (: Ei ihmekkään että simahdin tietokoneen ääreen, kun ollaan tänään puuhailtu aika paljon kaikkea. Aamulla teimme Veeran kanssa ihanat, runsaat aamupalat, joista Veeran laittoikin kuvia blogiinsa. Sitten otimme kuvan päivän asusta, mutta enpä minä kauaa nuo vaatteet päällä ollut, kun piti jo vaihtaa toiset vaatteet. Lähdimme nimittäin äitini mummolaan, jossa nykyään asustelee setäni Janne ja Dorilene. Se sijaitsee Konginkankaalla, ja se on ihana tontti. Pikkuinen punainen talo, pari pienempää rakennusta, setäni rakentama komea torni ja ihana kasvillisuus. Oli kyllä ärsyttävää, kun en tajunnut ottaa kameraa mukaan. Ensi kerralla sitten. Siellä kuitenkin keräsimme joitain kasveja, joita sitten kuivatamme ja käytämme mausteena tai esimerkiksi teessä. Terveellistä! Törmäsin myös maailman suloisimpaan kissakomistukseen, joka oli todellakin vailla silittelyä, joka kerta kun kävelin sen ohi.. 
Tulomatkalla kävimme mummolassa, jossa söimme ihanaa raparperipaistosta ja vanilijajäätelöä. (Nyt rupesi ärsyttämään kameran puuttuminen matkasta yhä enemmän)
Sitten ajelimme kotiin ja siitä asti olen nukkunut. =D  Ihan kiva päivä on ollut ainakin minulla. (:
Only vaaleanpunainen pitsipaita , kirppis 1-2€
Gina Tricot Perfect Jeans , kirppis 4-5€
Balleriinat , kirppis noin 2€
Valkoinen hiuskukka , (2 kpl paketti) H&M 2.95€

9 kommenttia:

  1. ootko oikeesti vasta 13 ._. oot hirmusen kaunis! :>

    VastaaPoista
  2. annnii: Juu olempa hyvinkin :D ja kiitti hirveesti! (:

    VastaaPoista
  3. kuulostaapa kivan tekemisentäyteiseltä päivältä :) tosi söpö asuyhdistelmä ! ja ihana että kävit kommentoimassa blogiini ja ryhdyit lukijaksi ! :)

    VastaaPoista
  4. Minka: juu ja kiitoksia :))! Kiva jos piristin ;D

    VastaaPoista
  5. Oot niin nätti! :-)
    Ja kuinka pitkä muuten oot? :-D

    VastaaPoista
  6. Emmi: No kiitti! :)) Ja oon joku 164-165. :)

    VastaaPoista
  7. Lempii, tykkään noista kuvista noi on ihania<33 kaunis asu:)

    VastaaPoista
  8. Onneks mä ehdin kans sinne keräämään niitä yrttejä joku päivä, haluun kyllä hirveesti! :) harmi kun en päässyt teiän mukaan tuona päivänä :s

    VastaaPoista
  9. kiva asu:) sulla on muutenkin tosi kivan olonen blogi, jään seurailee:)

    VastaaPoista